reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A wstawialas na zagraniczna grupę zdjęcie z 12 tygodnia?
Tzn dokładnie 11+6
Ze spokojem poczekaj do 17-18 tygodnia a najlepiej do połówkowych wtedy jest największa pewność co do płci. Pierwsze prenatalne to często się nie sprawdza 😃
Za 2tyg mam badanie Nifty więc po wynikach juz wtedy będziemy mieli z DNA 100% pewność:)

reklama
No to ja przychodzę do Was z wieściami takimi że.. będzie prawdopodobnie trzeci syn 😱😱😳
Wrzucam zdjęcie z 11+6 , gdzie na forum dowiedziałam się, że widać nuba do góry co świadczy o chłopcu. Cóż, nie pękam ze szczęścia bo bardzo chciałam córeczkę ale wolę skupić się na tym żeby dziecko było całe i zdrowe !
Zobacz załącznik 1285858
Z tej foty niewiele wynika :) Szansa nadal 50 na 50 ;)

Niby niewiele ale chodzi o ten dyndolek, który widać na zdjęciu. Że to zapowiada chłopca
Z tej jednej foty to wróżenie z fusów ;) Potrzeba innego ujęcia :) bo "dyndolek" moze być przykrytym cieniem długim nubem a może nim nie być wcale. Nie masz innej foty?
Mój ostatni Synuś też miał trickynuba i na jednej focie był bardziej dziewczynką bo płaski a na drugiej już widać, że poza tym że płaski a nawet w dół schodził to jednak krótki ;)

Z tej jednej foty to wróżenie z fusów ;) Potrzeba innego ujęcia :) bo "dyndolek" moze być przykrytym cieniem długim nubem a może nim nie być wcale. Nie masz innej foty?
Mój ostatni Synuś też miał trickynuba i na jednej focie był bardziej dziewczynką bo płaski a na drugiej już widać, że poza tym że płaski a nawet w dół schodził to jednak krótki ;)
Właśnie Kurcze nie mam. Dala mi tylko jedno zdjęcie, poprzednim razem też. Bardzo oszczędnie ;)

No powiem Ci, że tak porównywałam i przyglądałam się i sama nie jestem pewna tego co widzę. Okaze się za miesiąc;) wtedy będą już prenatalne i czas kiedy powinno się coś ujawnić:)

Właśnie Kurcze nie mam. Dala mi tylko jedno zdjęcie, poprzednim razem też. Bardzo oszczędnie ;)

No powiem Ci, że tak porównywałam i przyglądałam się i sama nie jestem pewna tego co widzę. Okaze się za miesiąc;) wtedy będą już prenatalne i czas kiedy powinno się coś ujawnić:)
A na ekranie nie widziałaś nic więcej? :) Mój Uparciuch do samego końca nie był potwierdzony na 100% :D

reklama
Do góry