reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja tez juz po prenatalnych. Synek potwierdzony. Niestety przeziernosc w górnej granicy 2,6. Ale dobrze, że mam Nifty i wiem, ze jest ok. Niestety ze względu na stres, bo serduszko tez ciezko bylo zbadać zapomniałam zapytać o to łożysko:(

Ja tez juz po prenatalnych. Synek potwierdzony. Niestety przeziernosc w górnej granicy 2,6. Ale dobrze, że mam Nifty i wiem, ze jest ok. Niestety ze względu na stres, bo serduszko tez ciezko bylo zbadać zapomniałam zapytać o to łożysko:(
Najważniejsze ze synek zdrowy 🙂 nuba ładnie było widać?

To ja tak samo widziałam nuba i był długi i płaski a tu psikus 😂 a jak się czujesz psychicznie po badaniu? Ja dziś mam ten jeden z gorszych dni

No nic dzisiaj wystraszylam sie o zdrowie najmlodszego. i od tej chwili postanowilam po prostu cieszyc sie ciaza i cieszyc z tego co mam.... W zyciu nie mozna miec wszystkiego po prostu. Nie kazdy ma zdrowie, urode, swietna prace, kochajacego meza, pieniadze i w ogole..... Ja mam naprawde sporo dlatego skupie sie na tym, co po prostu mam i plusach jakie niesie ta sytuacja. Dzieki temu, ze roznica pomiedzy najmlodszym a srednim bedzie 19 msc moga byc razem w pokoju a ja nie musze zmieniac naszego mieszkania, ktore niedawno kupilismy i jest moje takie wymarzone. Akurat mam 3 sypialnie i w ten sposob nasza malzenska pozostanie "nasza". Dzieci beda miec swietny kontakt, bo roznica mala, plec ta sama. Nie bede miec tez problemu uwieszonego dziecka, bo nie ma sie z kim bawic. Najstarszy juz nastolatek na szczescie samodzielny, bezproblemowy, najlepszy uczen. Nic tylko sie cieszyc. Corka wiele by pokomlikowala i tyle. No wiec ... zaczynam sie cieszyc tym, co mam. Nie zamartwiac sie rzeczami na ktore nie mam po prostu wplywu.... Nasze emocje maja wplyw na dzidzie rosnaca w nas. A niczego bardziej nie pragne jak przede wszystkim zdrowych i szczesliwych dzieci.

A ja Wam powiem, że naprawdę cudownie.jwst być matką Trójki Synów! :D Kocham Ich nad życie i nawet wtedy kiedy ten najmniejszy Terrorysta nie daje mi pospać a kawę, jeśli piję, to zimną ;)
Nie wyobrażam sobie teraz dziewczynki w naszym męskim świecie haha :D Ale przyjmę co los da, o ile w ogóle da ;)
I ja mam Ich Troje a każdy zupełnie inny. Wydaje mi się mocno przesadzone to rozdzielanie cech na chłopięce i dziewczęce. To wszystko tak naprawdę zależy od dziecka, od człowieka no i po części od domu, w którym się wychowa bo moja córa pewnie i tak byłaby chłopczycą :D

Gratuluję zdrowych dzieciaczków! :)

reklama
Do góry