reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dajesz nadzieje ❤️ Może faktycznie coś w tym jest ze jak tylko jeden stosunek w dni płodne po dłuższej abstynencji to więcej plemników żeńskich w spermie jest. Już nie wiem jak to sobie tłumaczyć ale nadzieja umiera ostatnia 😁
U nas z chłopakami było ze złotego strzału w owu i drugi 3 dni przed a teraz z córeczka codziennie od 4 dni przed do dnia po - wiec obalam teorie ;) i trzymam kciuki za roz!

U nas z chłopakami było ze złotego strzału w owu i drugi 3 dni przed a teraz z córeczka codziennie od 4 dni przed do dnia po - wiec obalam teorie ;) i trzymam kciuki
A pamiętasz po jak długiej abstynencji były oba złote strzały 😁? Bo u mnie pierwszy syn z paru seksow ale tez nie codziennych a drugi z jednych przytulanek ale po 4-5 dniowej abstynencji a podobno po 3-4 dniach jest najlepszej jakości nasienie 😄

Ja też tak mówiłam,że 3 synów wystarczy. A tu niespodzianka. Tylko,że u mnie cokolwiek bym nie zrobiła wychodzi syn.Planowane czy z wpadki, przed owulacją czy w trakcie.Jestem w 22tc i nadal mam problem z pogodzeniem się z faktem że nie będę miała córki tylko 4 syna.
Zazdroszczę wszystkim wokół bo dużo dziewczynek w moim otoczeniu.Wszystkim się udaje mieć mieszane dzieci,tylko nie mnie.
Najgorzej że robi się ciepło i zaczęły się komentarze "teraz to już musi być córeczka" "tylko nie mów że zaś chłopak".I mimo że nic z ludzi nie mam to takie komentarze wzbudzają we mnie żal i smutek.
Kochana tule mocno. Jestem pewna, że jak go już zobaczysz to się zakochasz. A inni zawsze beda gadać. Tacy ludzie. Wiem, ze to przykre ale kurcze przeciez kazdy dziec to skarb. Ważne jest to, co Ty masz w glowie. A może tak jak Gorligorligor kiedy już odpuściła jako 5 ma córeczkę ;)

Ja też tak mówiłam,że 3 synów wystarczy. A tu niespodzianka. Tylko,że u mnie cokolwiek bym nie zrobiła wychodzi syn.Planowane czy z wpadki, przed owulacją czy w trakcie.Jestem w 22tc i nadal mam problem z pogodzeniem się z faktem że nie będę miała córki tylko 4 syna.
Zazdroszczę wszystkim wokół bo dużo dziewczynek w moim otoczeniu.Wszystkim się udaje mieć mieszane dzieci,tylko nie mnie.
Najgorzej że robi się ciepło i zaczęły się komentarze "teraz to już musi być córeczka" "tylko nie mów że zaś chłopak".I mimo że nic z ludzi nie mam to takie komentarze wzbudzają we mnie żal i smutek.

Można zrozumieć to rozczarowanie, które mimo woli pojawia się w głowie i sercu.
Sama też marzę o córce i wiem co czujesz ;)
I dokładnie miałam takie same odczucia kiedy byłam w ciąży z drugim synem. Chciałam mieć zdrowe dziecko oczywiście ale poczułam zawód. Teraz też u znajomych będzie córka a ja jakoś czuję, że trzeci bobas też będzie chłopczykiem. Cóż, jak widać tak właśnie jest Nam pisane :) a dzieci przecież i tak kochamy najmocniej na świecie. ♥️

Ale zobacz napisałaś wszystkim się udaje mieć mieszane dzieci tylko nie mnie. Postaraj się na to spojrzeć z drugiej strony, że to wyróżnienie być mamą 4 synów. Takich kobiet jest niewiele! 😘

Ale zobacz napisałaś wszystkim się udaje mieć mieszane dzieci tylko nie mnie. Postaraj się na to spojrzeć z drugiej strony, że to wyróżnienie być mamą 4 synów. Takich kobiet jest niewiele! 😘
Moja ciocia ma też trzech synów i jest z tego bardzo dumna. I w sumie się nie dziwię bo to są mega chłopaki :)

reklama
No więc dziewczyny ja po wizycie. Serduszko bije 152, 7 tydz 3 dzien. Kosmowka jest na lewo od zarodka. Zgodnie z teoria Ramziego dziewczynka. Serduszko tez bije szybciej niż u chłopców, którzy mieli po 140. A czy to faktycznie dziewczynka to juz mi wszystko jedno. Widzialam dzidzie. Trzecia moja dzidzie i jestem przeszczesliwa ;)

Do góry