U mnie tez sporo osób z częstych przytulanek ma córki jak i synów teoria teorią wiadomo. Czytałam staranka Magic i zrobiła wszystko na córkę a jednak synek... pisała ze jeden stosunek 48 h przed owulacja czyli metoda babydust która ma dosyć wysoka sprawdzalność. Tylko chyba nie wiadomo jaka była wcześniejsza abstynencja bo podobno powyżej 12 dni spada mocno ilość plemników męskich no ale ile w tym prawdy tez niewiadomo
reklama
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Póki co zmieniamy auto na 7osA jak tam Twoje plany wpadkowe?
Tak w razie wpadki hahaha
To po prostu nie tyle metody co tak naprawdę materiał genetyczny z plemnika
Wszystko od chłopa zależy
Chociaż oczywiście
Myśmy miesiąc temu stanęli przed wyborem nowego auta i rozważaliśmy kombi ale pokroju Passat albo Audi A4, chociaż baliśmy się, że jeśli się uda z kolejną dzidzią to będzie problem i dzięki Bogu kupiliśmy Forda S-Max ale na 5 osób.
Chociaż oczywiście
Póki co zmieniamy auto na 7os
Tak w razie wpadki hahaha
Myśmy miesiąc temu stanęli przed wyborem nowego auta i rozważaliśmy kombi ale pokroju Passat albo Audi A4, chociaż baliśmy się, że jeśli się uda z kolejną dzidzią to będzie problem i dzięki Bogu kupiliśmy Forda S-Max ale na 5 osób.
Dwa+Trzy
Nam się marzy właśnie S-max ale 7osTo po prostu nie tyle metody co tak naprawdę materiał genetyczny z plemnika
Chociaż oczywiście
Dwa+Trzy
Materiał z plemnika i gościnność komórki jajowej Moje wiedzą, co robią Królowa może być tylko jedna hahahaTo po prostu nie tyle metody co tak naprawdę materiał genetyczny z plemnika
Chociaż oczywiście
Szukaliśmy 7 osób ale było ich mało, mój mąż miał wymagania co do wyposażenia itd także nie udało się ale jest możliwość montażu dodatkowych foteli także jak będzie potrzeba to pomyślimyNam się marzy właśnie S-max ale 7os
Ale ogólnie jesteśmy mega zadowoleni. Mały autobus
U mnie to raczej Kopciuszek i królewicze hahahMateriał z plemnika i gościnność komórki jajowej Moje wiedzą, co robią Królowa może być tylko jedna hahaha
reklama
Ja też tak mówiłam,że 3 synów wystarczy. A tu niespodzianka. Tylko,że u mnie cokolwiek bym nie zrobiła wychodzi syn.Planowane czy z wpadki, przed owulacją czy w trakcie.Jestem w 22tc i nadal mam problem z pogodzeniem się z faktem że nie będę miała córki tylko 4 syna.Ja to Was dziewczyny podziwiam. Maz by chcial wiecej ale juz mu powiedzialam, ze to ostatnie i produkcja zamknieta
Zazdroszczę wszystkim wokół bo dużo dziewczynek w moim otoczeniu.Wszystkim się udaje mieć mieszane dzieci,tylko nie mnie.
Najgorzej że robi się ciepło i zaczęły się komentarze "teraz to już musi być córeczka" "tylko nie mów że zaś chłopak".I mimo że nic z ludzi nie mam to takie komentarze wzbudzają we mnie żal i smutek.
Podziel się: