Wklejam ponownie
Ok to moje starania trochę trwały bo przygotowywałam się od razu po porodzie czyli 4 lata temu
1 Dieta od roku jestem na diecie mąż od 8 miesięcy ostatnie 8 tyg jeszcze niskokaloryczna
2 suplementy brałam lekko ponad rok mąż 9 miesięcy
ja zurawine w cyklach nie staraniowych cały czas a w cyklu staraniowym tylko do owu w mega dawkach mąż caly cykl, saw palmetto, vitexa, kw. foliowy, Mg, Ca, co drugi dzień Wit C 1000mg, inozytol 3 g dziennie, acard do owu, B 100mg + B-Complex 100
Maz olive leaf, licorice root, szyszki chmielu i zurawine
3 odstęp u mnie był 45h (potwierdzone teraz na usg wielkością dzidzi)
4 pH w dniu staranek przed 4ph po starankach skoczyło do 5 delikatnie zakwasilam i spadło do 4.5 rano następnego dnia 4.5 w dniu owu z rana spadło do 4 i tak zostało pH monitorowałam co 2 3h
5 jony mąż kupił jakiś lepszy jonizator powietrza także cały czas był włączony
6 warunki przed stara kami ja i mąż gorąca kąpiel no i stara ka oczywiście bez O
7 elektrolity i hormony Na i K mieliśmy na pograniczu dolnej normy ja w sumie poniżej normy
8 hormony u mnie i u męża typowo dziewczynkowe robiliśmy wyniki w cyklu staraniowym
9 dodałam jeszcze niski poziom glukozy we krwi u mnie i męża uważam że jest to ważne dlatego w tygodniu stsraniowym byliśmy na ostrej diecie a dzień przed i w dniu stsraniowym byliśmy na samej wodzie taka restrykcyjna dieta silnie zakwasza organizm w ciągu 3 dni później już idzie w drugą stronę także staralam się wstrzelić w te dni no i pomogło bo pH było bardzo niskie moczu też ja taka dietę bez jedzenia trzymałam do owu po owu stopniowo wprowadzałam delikatne pokarmyniskokaloryczne mężowi dałam luz
10 śluz nie miałam go praktycznie w ogóle aby zmierzyć pH musiałam się na męczyć i głęboko sięgać bo tylko przy szyjce był
U nas było 12 dni wstrzemiezliwosci
Powiem Wam dziewczyny że obiektywnie patrząc na swoje stara ka to naprawdę więcej nie mogłam zrobić i jeżeli by się nie udało to obalę wszystko
A do mierzenia glukozy mąż kupił mi glukometr nie wyobrażam sobie latać 5 razy dziennie badać glukoze a musi być nad tym kontrola nie wystarczy nie dojadać i nie jeść sniadan
A i jeszcze jedno modlitwa należę do osób wierzących