reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miałam testy z allego holienmedical..i cos mi w nich nie gra, bo tez czekałam na bardzo ciemna kreseczke typowo owulacyjna. Sprawdzałam od wtorku, cały czas paseczek wygladał jak na zdjeciu, a dziś zrobiłam test dwukrotnie i pojawia sie już 1 kreseczka testowa. Wiec juz chyba po owulce, czekamy teraz na miesiaczke ;) albo jej brak,co nas usczesliwi
Anulka jak następnego dnia masz już dużo jaśniejsza kreskę to tamten test musisz uznać za pozytywny także owu nastąpi w przypadku tych horienmedical 12 24 h po piku bynajmniej ja tak miałam i też musiałam się na męczyć by wyłapać dokładnie moment min 10 testów dziennie dlatego przezucilam się na clearblue i jeszcze te z zielona końcówka

reklama
Anulka jak następnego dnia masz już dużo jaśniejsza kreskę to tamten test musisz uznać za pozytywny także owu nastąpi w przypadku tych horienmedical 12 24 h po piku bynajmniej ja tak miałam i też musiałam się na męczyć by wyłapać dokładnie moment min 10 testów dziennie dlatego przezucilam się na clearblue i jeszcze te z zielona końcówka

To musiałaś się strasznie namęczyć, bo wcześniej nie można z godzinę, dwie pić i godzinę siusiać. Inaczej wynik może wyjść fałszywy. Ja nie dałabym rady. Lubię dużo pić. 😊

Dziś wieczorem minie 11dni po dniu kiedy działalismy, przed chwilą zrobiłam test-wyszedł negatywny😭

Załączniki

• 20200821_195030.jpg
    20200821_195030.jpg
    653,1 KB · Wyświetleń: 64
  • 20200821_200102.jpg
    20200821_200102.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 60
Dziś wieczorem minie 11dni po dniu kiedy działalismy, przed chwilą zrobiłam test-wyszedł negatywny😭
Trzymam kciuki, żeby pokazały się te dwie kreseczki!! 😉 nie każdemu wychodzi już 11 dpo.
@Dwa+Trzy niewiele Ci zostało 🤗🤗🤗 zleci czas. U mnie jeszcze ponad 27 tygodni 🤣🤣🤣

wczoraj wróciliśmy z Polski po trzech tygodniach pobytu. Podróż dała mi niezle w kość. 😡 ale już w domu.

PragneSyna to jeszcze bardzo wcześnie. Spokojnie trzeba poczekać. Trzymam kciuki za dwie grubiutkie kreseczki. 😊

A Ty przypadkiem nie starałas się z odstępem od owulacji ?

reklama
Gratuluje zdrowej dzidzi!
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png

To najważniejsze a wszystko sie jeszcze okaże

Imama a jak Ty sie czujeszz ta wiadomością ?

atdc9vvjktz16vlw.png
Witaj ;) jestem teraz na lutowych mamach 2021 ;) czytalam Twoje posty , ty masz kilku synkow i teraz niedawno coreczke urodzilas ;) powiesz czy moze robilas cos w kierunku zeby miec ta coreczke? Bylam na usg 13+1 wysle Ci zdjecia , moze rozpoznasz czy to chlopiec czy dziewczynka? Lekarz nic nie mowil;)

Załączniki

• IMG_20200814_070519.jpg
    IMG_20200814_070519.jpg
    663,1 KB · Wyświetleń: 81
  • IMG_20200814_070554.jpg
    IMG_20200814_070554.jpg
    696,5 KB · Wyświetleń: 78
Do góry