Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Szczypiorkowa czekała na kolejną córę Niestety dawno tu nie zagląda ..Hej dziewczyny. Staram się nadrobić te kilka tysięcy stron z poprzednich lat starań o wymarzoną płeć i po pierwsze już wiem że nic nie wiem po drugie większość jest odwrotna do tego co ja robiłam przy staraniach o syna tzn. dziewczyny zarzucały wagę na córkę ja przed ciążą z synem schudłam i basen 2/3 w tygodniu, piszą że słodycze na syna Wy tu też tak pisałyście że cukier jest ok ja przed ciążą
całkowicie odstawiłam cukier i słodycze za to wcześniej przy córkach słodycze były u mnie podstawą
Więc znowu sobie uświadamia że to całe planowanie nic nie daje tylko i wyłącznie szczęście czy siła wyższa
Która mi podpowie czy szczypiorkowa doczekała się syna bo już noce zarywam żeby doczytac i czy której jeszcze udało się tutaj zaplanować syna bo chyba jakoś łatwiej z dziewczynkami
@PragneSyna a wy działacie ?
@Megi_Meg a Ty kiedy zaczynasz staranka ?
Miłego dnia wszystkim
Ja mam dwóch Synów Z owu i z odstępu Teraz czekamy na Numer3 , na poznanie płci za szybko ale i tak mało podpowiem bo po prostu tym razem pociągneliśmy maraton od końca @ do (najprawdopodobniej) dnia po owu Takie Chybił-Trafił haha