reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kochana owu się pojawi w ciągu 24-48h, a nie za 24.
Nikt nie jest w stanie powiedzieć konkretnie kiedy owu wystąpi.

Problem polega na tym, że Ty dalej nie rozumiesz! Tutaj nikt niczego nie promuje!! Nikt nie mówi, że ta metoda jest lepsza niż inna i każdy ma prawo i możliwość zawalczyć o swoje marzenia jak uważa, za najlepsze!
Nikt nikomu nie wciska kitow, ze super plastry, ze super bicie, ze nogi w gorze albo w dół!

Jeśli tłumaczysz z angielskiego jak sama używasz polskiego to się nie dziwie, ze jesteś taka ekspertka! Sorry, ale Twoja agresywna i wulgarna obecność jest złe widziana!

Ty na chłopca jak pamietam?
Zagadaj do @kitqa bo Ona tez zbiera wieści w tej sprawie i skrzętnie notatki robi, zawsze lepiej jak można się wymienić wiadomościami [emoji6]

U nas po pierwszym spotkaniu z Niunia. Jest malutka, i bardzo potrzebująca. Wiele pracy przed nami i niepewny koniec. Ale jest tak bardzo nasza, mimo leku i obaw jest nasza [emoji7]

Kciuki za wszystkie na wylocie, spokojności wszystkim oczekującym i powodzenia dla staraczek i staracza [emoji7][emoji6]

Ps miś jesteście niesamowitymi ludźmi, i Ty i Ż bo sposób w jaki ja przedstawisz sprawia, ze mam wrażenie jakbym ja znala! Oby Wasz chłopiec szybko się pojawił [emoji1307]
a to zle? bo dla mnie nie, i dalej nie rozumiem. chyba po to forum jak i watek zeby dzielic sie info, zaproponowalam grupe z pieprzonej ludzkiej wygody niz watek z milionem komentarzy. technicznie zwykla W Y G O D A, co tez mi dziewczyny potwierdzily ktore sa tu i tam.

reklama
Myszka a u was co innego jest? U was tylko ph i jonas, jak coś nie wyjdzie to zwalacie ze dziewczyna nie pulnowala ph luB jonasa nie był korzystny i jej wina. A tu już nie raz było że ph wcale nie ma nic do rzeczy a jonas to wróżba która można sobie o dupe rozbić. Niby takie wyszkolone jesteście a w takie bzdury wierzycie...

Myszka a u was co innego jest? U was tylko ph i jonas, jak coś nie wyjdzie to zwalacie ze dziewczyna nie pulnowala ph luB jonasa nie był korzystny i jej wina. A tu już nie raz było że ph wcale nie ma nic do rzeczy a jonas to wróżba która można sobie o dupe rozbić. Niby takie wyszkolone jesteście a w takie bzdury wierzycie...
jakbym wierzyla w jonasa to bym sie nie starala. to dodatek, choc nie powiem, zrobilam test jinasa u dziewczyn z potw monitoringiem na mojej drugiej grupie o ramzim. i mega duzo sie zgodzilo, ale tez nie. nie taktuje tego serio. a ph ja tam w to akurat wierze. to jesli ph nie ma nic do rzeczy to wg was co? przeciez watek istnieje tu i ponoc sie staraja o wymarzona plec? wiec co robicie konkretnie w tym kierunku?

Dziewczyno umiesz czytać to poczytaj,ale na pewno w ph już tu Tak nie wierzą, najważniejszym czynnikiem jest po prostu szczęście i tyle, zreszta ja mam inne rzeczy do roboty niż sie z Tobą uzerac. A dziewczyny mają swój rozum i wiedzą w co wierzyć i gdzie jest granica bezpieczeństwa. To tyle w temacie!

@Marzycielka86 ja planuje starać się o syna, córkę już mam z typowo dziewczynkowych starań, o których dowiedziałam się po fakcie, bo wtedy płci nie planowałam :) więc tym razem zrobię wszystko odwrotnie i będą to starania typowo chłopczykowe, może czynnik szczęścia mi dopisze :) a jeśli nie, to imię dla dziewczynki też mamy :)

@leeleeth tak na chłopca, dziękuję za informację :) i trzymam kciuki za Twoje spełnienie marzeń :)

Miłego dnia Kobietki

Ostatnia edycja:
@Marzycielka86 ja planuje starać się o syna, córkę już mam z typowo dziewczynkowych starań, o których dowiedziałam się po fakcie, bo wtedy płci nie planowałam :) więc tym razem zrobię wszystko odwrotnie i będą to starania typowo chłopczykowe, może czynnik szczęścia mi dopisze :) a jeśli nie, to imię dla dziewczynki też mamy :)

@leeleeth tak na chłopca, dziękuję za informację :) i trzymam kciuki za Twoje spełnienie marzeń :)

Miłego dnia Kobietki
I to jest zdrowe podejście do tematu. Najpierw trzeba być gotowym na dziecko,(a Ty jesteś bo masz już imię dla dziewczynki) a później pomagać szczęściu w kierunku konkretnej płci.
@leeleeth głęboko wierzę że mała Hania szybciutko będzie z wami i wprowadzi upragniony promyk słońca do waszego domu. Trzymam kciuki i nie puszczam od dnia twojej informacji o malutkiej.
@Marzycielka86 pamiętaj kochana że to dzieciaczek wybiera czas kiedy zamieszka pod sercem. Twoja cierpliwość i wytrwałość w działaniu na pewno zaowocuje pięknym darem;)
Miłego dnia:)

@belle81 zgadzam sie z tym, że to dziecko decyduje. Kiedy staraliśmy się tak mocno z obliczeniami itp to nie szło, a kiedy powiedziałam, że ja jestem gotowa i dziecko samo przyjdzie - nagle ciąża. Ale do tego momentu trzeba dojrzeć. Jednym zejdzie szybciej, innym dłużej.

reklama
Do góry