martoosia04
Fanka BB :)
Justyna to w sumie dobre wieści. Byle ciśnienie spadło i wracaj do domu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj to trzymam kciuki kochana, wasze zdrówko najważniejsze, nawet jakby miało skończyć się cc. Trzymam kciuki :* U mnie ciszaWieczorem się cieszyłam, bo ciśnienie miałam 130/80, a teraz 157/98 [emoji26] nie wiem co będą ze mną robić. Dostałam tabletki i mam za chwilę przyjść na ponowny pomiar.
Miciurka dobrze pamiętasz [emoji6] termin mam na 14.02. Teraz u mnie skończony 37 tydzień także mogę rodzic [emoji6]
Teraz miałam 143/96... Szału nie ma, szczególnie, że to skurczowe ciśnienie jest takie wysokie [emoji3525] żadnej cesarki nie chce. Niech najpierw naturalnie wywołują poród, a cc niech będzie ostatecznościa.Oj to trzymam kciuki kochana, wasze zdrówko najważniejsze, nawet jakby miało skończyć się cc. Trzymam kciuki :* U mnie cisza
Znacie jakieś sposoby na przyspieszenie akcji porodowej ?
Bedzie dobrze, jak masz już 3 cm rozwarcia to pojdzie szybko, zobaczysz!Teraz miałam 143/96... Szału nie ma, szczególnie, że to skurczowe ciśnienie jest takie wysokie [emoji3525] żadnej cesarki nie chce. Niech najpierw naturalnie wywołują poród, a cc niech będzie ostatecznościa.
Jutro mam 38+0 tc, zaczynam działać, żeby małą trochę pośpieszyć Dzięki za rady :*Na na przyspieszenie porodu z młodszym codziennie myłam podłogi na kolanach! Przez tydzien. Potem spacery kazdego dnia, a ze kulo mnie w szyjce jakby mnie ktoś igła kłuł, to działałam. Po odejściu czopa maltretowałam sutki ile wlazło. Przy starszaku nawet seks nie ruszal dziecka [emoji23][emoji23]