reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Melduję się po prenatalnych:)
Moja dzidzia zmierzona i obejrzana z każdej strony przez bardzo miłą i kompetentną panią doktor.
Według pomiarów wszystko w najlepszym porządku. Przeplywy,dlugosci... Wszystko na swoim miejscu. Serdszko 157 uderzeń.
Z dzisiejszego usg ciąża 12+6 maluszek 64mm :D
Super gratuluję [emoji7]

reklama
Mam dwuch synów tak jak Ty więc sama wiesz na czekam...
Myślałam, że ty już znasz płeć. To też trzymam kciuki za różowości <3 Najważniejsze, że dzidziuś zdrowy.

Choć mi każdy tak powtarza, a jednak w środku zawsze jest to przekonanie, że ten trzeci synek to jednak kolejne niespełnione marzenie o córce.. same wiecie.

Na 17:10, ale już odliczam chociaż do 15:50, kiedy to wychodzę z domu. Niestety muszę przejechać całe miasto do gina, ale przynajmniej nie siedzę w domu i nie liczę minut. Dzisiejsza wizyta jeszcze bardziej stresuje, bo poprzednio nie dość, że dzidzia malutka, to jeszcze to serduszko nie do końca rozwinięte. Więc dziś jakby decydująca dla nas wizyta.

Na 17:10, ale już odliczam chociaż do 15:50, kiedy to wychodzę z domu. Niestety muszę przejechać całe miasto do gina, ale przynajmniej nie siedzę w domu i nie liczę minut. Dzisiejsza wizyta jeszcze bardziej stresuje, bo poprzednio nie dość, że dzidzia malutka, to jeszcze to serduszko nie do końca rozwinięte. Więc dziś jakby decydująca dla nas wizyta.

TRZYMAM KCIUKI !!!

reklama
Do góry