Czesc dziewczyny,
Dawno mnie tu nie bylo. Dzisiaj troszke podczytalam Was. I az jestem w szoku ilu z Was udalo sie w ostatnim czasie zaciazyc <3 wszystkim razem i osobno gratuluje ! A tym starajacym owocnych statan ! U mnie juz prawie 15 tydzien. Po fal starcie, i przekonaniu , ze bedzie kolejna corka, dowiedzielismy sie, ze bedziemy mieli naszego wymarzonego synusia ! Takze, obalam mit o planowaniu, a w moim przypadku wystarczylo odrobina szczescia .
Super, super, super i jeszcze raz mega wspaniale! G r a t u l u j ę
wymarzony Synuś...hmm...dziś chyba Światowy Dzień Walki z Nudą, więc pohamuję swe przemyślenia na ten temat
Fal start mówisz? Czyżby staranka były na długo przed owu? To Wasze drugie Maleństwo? Przypomnij proszę jeśli to rzecz jasna nie problem, jak to u Was było. Facet prosi - jak ten słynny Kot w butach
Miałem się włączyć do tej magicznej konwersacji wróżącej róż, potem obiecałem sobie, że tego nie zrobię, dziś zaryzykuję jednak stwierdzeniem, że rzeczywiście nastał pink show, odważny jestem, bo nawet w razie W! - jako jedyny chłop w tym gwarze kobitek zdążę się gdzieś skryć...
Obym nie musiał, oby Wasze marzenia córeczkowe się po spełniały bo przecież człowiek pożyć spełniony musi jeszcze i pełną piersią pooddychać też nie zawadzi.
Kończę te elaboraty młodego taty, Wam dziewuszki słoneczka na sercach gorących i brzuszkach rosnących. To żadna przestroga tylko życzenia bardzo szerokich uśmiechów na kozetce u ginekologa (szczególnie na połówkowych)
Uwielbiam pisać o swym mentalnym staraniu, ale muszę póki co być w stałym czuwaniu. No bo same wiecie...zatankowana gabloteczka, naładowana komóreczka, do szybkiego odłożenia pełna papierów teczka...kto wie, kiedy na świat zawita moja pierwsza Córeczka
Projekt LCb już za rogiem
Miłego dnia