reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleth- masakra biedny synuś eh, dobrze że od razu zareagowaliscie, oby szybko naprawili a synuś zapomniał że coś takiego miało miejsce :*

Biedronka- cholerny okres :/ , myślę że już niedługo i zobaczysz swój pozytyw :), 30 sierpnia to moja data [emoji23][emoji16] może będzie szczęśliwa i na córę czego życzę! ;)..

Millo-wielkie gratulacje ale córcia długa! Odpoczywaj i szybkiego powrotu do pełni sił po cc

Antonia-o matko jaki cudny aż mam łzy w oczach [emoji7]

Jona- baby dust to metoda jednego współżycia 2-3dni przed O na dziewczynkę i 2 współżycia na chłopca (Tylko nie doczytywałam kiedy itp bo już mam dwóch) hahaha ;)
Jest grupa na fb "The baby dust method" i tam możesz dołączyć i się dowiedzieć wszystko

Zonami życzę córki ! A przypomnij ile przed owu miałaś starania ? Ja niestety nie wierzę w kalendarz chiński

Gosica- to idziesz na monitoring w sobotę? Trzymam kciuki

Imama kinga- o matko to straszne z wrózkami ale niektóre mówią o zlych rzeczach inne nie ..

Imama- nie wiem czy nie wykrakałas tego mojego cyklu listopadowego [emoji23]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny - Zagwostka

...tkneło mnie coś dziś na test owulacyjny
1511483429-104d8a233cf7fb96-aaaaaa.jpeg

Antonia super ze sie odezwalas:))Gratulacje!Jest przeslodki!i jakie ma oczka!♡

Nasza Inka jest tak podobna do Leosia ze wszyscy w szoku:)Co chwile sie łapiemy z mezem ze mowimy do Niej "podaj mi Go".."wez Mu" hahaha nie umiemy sie przestawic ze mamy corke a nie syna:)
1511506177-ff80a02e4d5c1644-aaaaaa.jpeg
Buziaki dla Was Kochane:***Kciuki i fluidki przesyłamy!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka ile dpo?!? Czyżby pozytywny test się nam kroil Haha widzisz obym wykrakała [emoji7][emoji7]
Millo cudna Mała i wkoncu te róże [emoji171] zdrówka cieszcie się sobą

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Millo, śliczny obrazek. Tez chciałabym mieć ten problem z przestawieniem się na inna płeć.
Miciurka, myśle o monitoringu, chciałam wg sugestii lekarza zrobić to jutro ale nie mogę znaleźć miejsca gdzie mogłabym to zrobić. Mam takamozlieisc śle d niedziele-nie wiem czy nie za późno. Poszukam jeszcze może na dzisiaj wieczorem udało by mi się gdzieś wbić [emoji57]
A ten test ovu jest piękny-już masz trochę dni po dpo. Czyżby cos miało być na rzeczy? [emoji15]
Majorcia, fajnie ze do nas zaglądasz i nas wspierasz. Dzięki za wklejone czynniki-przestydiowalam je sobie jakiś czas temu, do części się stosuje ale niestety do mniejszej części. Wynika to z clo, który biorę od 2 cykli.
Monia, witaj ponownie. Co u Ciebie? Kiedy staranka?
Dziewczyny,we wróżby z reguły nie wierze. A tez chyba bałabym się do tego podejść właśnie ze względu na jakiś ciężki temat który by mnie potem męczył.

Dziewczyny - Zagwostka

...tkneło mnie coś dziś na test owulacyjny
1511483429-104d8a233cf7fb96-aaaaaa.jpeg

No przeczucie masz to faktycznie może być cos na rzeczy [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Antonia super ze sie odezwalas:))Gratulacje!Jest przeslodki!i jakie ma oczka!♡

Nasza Inka jest tak podobna do Leosia ze wszyscy w szoku:)Co chwile sie łapiemy z mezem ze mowimy do Niej "podaj mi Go".."wez Mu" hahaha nie umiemy sie przestawic ze mamy corke a nie syna:)
1511506177-ff80a02e4d5c1644-aaaaaa.jpeg
Buziaki dla Was Kochane:***Kciuki i fluidki przesyłamy!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Jaka cudna [emoji7]
Piękna jest! Niech sie zdrowo chowa

atdc9vvjktz16vlw.png

Jona- baby dust to metoda jednego współżycia 2-3dni przed O na dziewczynkę i 2 współżycia na chłopca (Tylko nie doczytywałam kiedy itp bo już mam dwóch) hahaha ;)

Dziękuję Ci ,mnie też nie ciekawi dalej bo też mam dwóch:unsure:
Piękne te omruszki GRATULUJĘ.:)
Ja tez pisałam do wróżki na na fb Mira i mam mieć tylko 1 dziecko córkę
upss.m już dwóch synów.:oo2::p

sory..nie umiem zacytować.

Jona a ty działasz teraz czy czekasz z starankami?
No to niezbyt trafna ta wrozka Haha tak to jest. Myśle ze niektóre coś tam potrafią ale dużo takich naciągaczek. Najlepiej z polecenia jak już ktoś chce spróbować
Gosica No w sobotę to ciężko ale moze kogoś znajdziesz. Bo jednak są trzy pecherzyki wiec wolałabym skontrolować.
Majorcia to tu nam zawsze otuchy dodaje [emoji7]

Imama, na razie mam umówiona wizytę na niedziele rano. Przed chwileczkę złapałam wizytę na jutro na godz.11. Dzisiaj mam 12dc, 5 dni po clo. Test powinien już być w miarę wiarygodny, oto jak się przedstawia ;) czy to już pozytyw?
1511515666-dec6690d6959be44-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Największy pęcherzyk 2 dni temu miał OK.13/14mm. Jeśli przyrasta 2mm/dobe to dzisiaj wieczorem może dobić do 18mm. Mam nadzieje ze nawet sobotni monitoring nie będzie za późny [emoji19] przy ilu mm z reguły jest ovu?

Do góry