reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ta u której była to dość znana. Nawet do czasopism daje jakieś tam artykułu. Bardzo dużo moim znajomym się potwierdziło. I naprawdę widać było ze to nie takie ściemy tylko faktycznie mówiła o rzeczach o których nikt by nie mógł wiedzieć. Ale myśle ze to bardziej niebezpieczne niż sobie z tego sprawę zdajemy. Ja nie polecam. Co ma być to będzie. A wróżki przez internet No to już kompletnie bym nie wierzyła.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dlatego tak srednio do tego podchodze.Nigdy w takie rzeczy nie wierzylam.Ale z ciekawosci zobaczymy co mi odpisze :-)

reklama
I ponoc mam uwazac na siebie w ciazy bo wyszła jej jakas zla karta...ale mowi ze to moze tez chodzic o moje rozczarowanie ze to syn a nie corka :-(.wiec coraz bardziej dociera do mnie ze nie bede nigdy miec coreczki...

andzielisia. Teoria Ramziego nie jest naukowo potwierdzona więc miej ciągle nadzieje na coreczke :)
A masz moze przeczucie jakiej plci nosic dzieciatko pod sercem ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czuje sie podobnie jak z chlopakami.Kurcze wiedzialam ze w 100%procentach nie da sie zaplanowac ale taka mialam nadzieje.a powoli dociera do mnie ze nic z tego.Ramzej na chlopaka tarot na chlopaka...

Teraz bede sie jeszcze schizowac o co chodzi z tym ze mam na sie ie uwazac w ciazy...a wiedzialam ze tak bedzie 2 dni myslalam czy pisac do tej dziewczyny o tego tarota.W dodatku mi napisla ze dziewczynom ktorym wrozy z reguly wszystko sie sprawdza

Skad dorawalas tę wróżkę ?
A prosiła Cię może o odpowiedź zwrotną jak już urodzisz ?

A swoją drogą ciekawe jaki ma procent trafień hehe Metoda Ramzi ma na chłopców z 95 % skuteczności a na dziewczynki 97% (jakos tak)
Widzisz na tej ang stronie co mi powiedzieli ze bedzie syn to sama sie zastanawiam jak to z mojego usg odczytali bo na tej polskiej dziewczyny napisały ze nie da sie odczytac z tego zdj

reklama
Do góry