reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie dziewczyny:) Podczytywałam forum, ale niestety nie mam tyle czasu, by teraz przeczytać wszystko od 1 str. Mam do Was pytanie: czy piranha, to jeszcze tu zagląda? (ta miła kobieta, która tak doradzała i ma wiedzę mega w temacie?) ps. czy dysponuje któraś z Was listą wszystkiego, co się powinno przestrzegać, by udało się począć dziewuszkę? Będę bardzo wdzięczna za pomoc:) pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczyny:) Podczytywałam forum, ale niestety nie mam tyle czasu, by teraz przeczytać wszystko od 1 str. Mam do Was pytanie: czy piranha, to jeszcze tu zagląda? (ta miła kobieta, która tak doradzała i ma wiedzę mega w temacie?) ps. czy dysponuje któraś z Was listą wszystkiego, co się powinno przestrzegać, by udało się począć dziewuszkę? Będę bardzo wdzięczna za pomoc:) pozdrawiam!

Andzelisia ja byłam pół roku temu u "wróżki" i powiem szczerze w szoku byłam jake rzeczy z życia wiedziała. Ale powiedziała ze nic się mojemu mężowi ani dziecka nie przydarzy bo była karta w tarocie właśnie śmierci. A tu dwa poronienia i mąż dość poważny ten wypadek. Powiedziałam sobie ze ostatni raz skorzystałam z takiego czegoś. Mam wrażenie jakby jakiś pech na mnie siadł przez to wszystko. U mnie mówiła ze trójka dzieci będzie. Na początku myślała ze mam parke ale później tłumaczyła tym ze pierwszy syn taki delikatny wiec dlatego pokazuje ze mam córkę. A ze trzeci będzie syn!
A tobie wykładano tarota?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja bylam u wrozki z 5 lat temu i cos tam niby sie sprawfzilo cos powiedziala.A co do dzieci to wywrozyla mi jeszcze corke no i mam .

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Andzelisia ja wierze ogolnie w parapsychologię,magię,duchowe sprawy,energie:)ale jest wiele oszustow ktorzy moga nawet nam namieszac i podpiąc sie pod nas energetycznie takze balabym sie sama isc do wrozki;p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Andzelisia ja byłam pół roku temu u "wróżki" i powiem szczerze w szoku byłam jake rzeczy z życia wiedziała. Ale powiedziała ze nic się mojemu mężowi ani dziecka nie przydarzy bo była karta w tarocie właśnie śmierci. A tu dwa poronienia i mąż dość poważny ten wypadek. Powiedziałam sobie ze ostatni raz skorzystałam z takiego czegoś. Mam wrażenie jakby jakiś pech na mnie siadł przez to wszystko. U mnie mówiła ze trójka dzieci będzie. Na początku myślała ze mam parke ale później tłumaczyła tym ze pierwszy syn taki delikatny wiec dlatego pokazuje ze mam córkę. A ze trzeci będzie syn!
A tobie wykładano tarota?

No wlasnie jestem na tych lutowkach itam niby jest jakas dziewczyna co sie tym zajmuje.koszt tylko 10 zl wiec powiedzialam zeby mi postawila tarota jakiej plci bedzie dziecko ale ja srednio w to wierze....

reklama
Ta u której była to dość znana. Nawet do czasopism daje jakieś tam artykułu. Bardzo dużo moim znajomym się potwierdziło. I naprawdę widać było ze to nie takie ściemy tylko faktycznie mówiła o rzeczach o których nikt by nie mógł wiedzieć. Ale myśle ze to bardziej niebezpieczne niż sobie z tego sprawę zdajemy. Ja nie polecam. Co ma być to będzie. A wróżki przez internet No to już kompletnie bym nie wierzyła.

Do góry