reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kruszynka zawsze są szanse! Trzymam kciuki. Naprawdę czytałam ze to nie do końca z tym przyrostem. Ze również badają betę przy prenatalnych ze większa jest u dziewczynek ale masa przypadków co się nie sprawdza. Także wszystko możliwe [emoji6] obalajcie zanim zaciaze Heheh

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja to już się boję
emoji41.png
a dopiero w środę wizyta

Życzę Wam udanego i spokojnego weekendu i oby nam dzieci pospały jutro do 9:00 rano
emoji6.png
Wzajemnie . I życzę wymarzonej płci dzidzi a przed wszystkim żeby było zdrowe maleństwo ;-) ;)

Ja na facebook znalazlam jeszcze ang strone z tym ramzim :-) i tam piszą mi po tym moim zdj ze chlopak wiec ja pewnie nie obale teorii i trzeba szykowac sie na 3 chlopaka :-)

reklama
Tylko dodalam to pierwsze zdj a widze ze ty dalas tu dwa.ale to drugie to pewnie od razu napisza ze dziewczynka bo jak tam pateze na ta ich strone to na drugim zdj wlasnie widac ze dziewczynka u Ciebie :-)

Do góry