84misia Probuj za pare dni z testami ciazowymi 10ml/u , z tymi owulacyjnych to zasada jest taka ze kreska testowa ma być taka sama lub ciemniejsza niż kontrolna, tak jak przy wyznaczaniu owulacji, wtedy można podejrzewać ciąże. U mnie sie kilka razy tak zdarzyło ze to samej @ była widoczna ta druga kreska, ale o ciąży nie było mowy. Zrób za pare dni test ciążowy i daj znać-może sie chociaż cień pojawi [emoji3] trzymam kciuki &&&&&
Marzycielko bardzo mi przykro [emoji22] a może jednak wydarzy sie cud? Zobacz, ja trzeci raz podchodzę do starań, i tez ciagle kłody mam pod nogi, teraz mi nie ma kto wystawić recepty na zastrzyki, muszę czekać do sierpnia, jeszcze nie wiem jak te zastrzyki zniosę -ale wiem ze muszę spróbować. Życzę Ci zeby u Ciebie tez słonko zaświeciło [emoji8]
PannaMyszka Klimatyzacji to i ja nie lubię, wychodzę z takich pomieszczeń z chorymi zatokami i kaszlem, dlatego teraz nawet sklepów z klimatyzacja unikam co by tych zatok nie złapać. U mnie zaczął sie nowy cykl pare dni temu, ale to jest cykl czerwcowy, ja muszę o te zastrzyki zaczekać do cyklu lipcowego (owulacja koło 3 sierpnia ) , a tak bardzo chciałam zacząć w tym cyklu. Niestety nie można mieć wszystkiego, a ja ciagle mam pod gore, mam nadzieje ze chociaż szybko uda mi sie zajść w ciąże. Zdrówka dla Ciebie