reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hehehe...Kiraa słodki KTOSIEK:-)
Maran dzięki:-) samopoczucie ok, cały czas boli podbrzusze i nudności mam z deka trochę, jak zaczynam się głodna robić, piersi bolą:szok:
za Ciebie zaciskam kciuki&&&&&&7
Macy dobrego miałaś czuja:)

dziękuję kochane za dobre słowa:-D
zrobiłam test dzisiaj Clearblue 25mlU, jest plusik:)

test 25.jpg

Załączniki

• test 25.jpg
    test 25.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Kiraa, jaki śliczny koteczek, widać, że młodziutki, ma taką poczciwą mordeczkę, zostanie u Ciebie?

ilaczek, piękny niebieski (niech przyniesie ten kolor szczęście :-D) plusik, raz jeszcze GRATULUJĘ!

Piranju
no pewno ze zostanie :-) bede miec zajecie, zeby nie myslec ciagle o staraniach:-) ale najpierw trzeba go zaszczepic i pojsc z nim do dochtora :-)

ilaczku
ciesze sie bardzo kochana, mocno zaciskam kciuki:happy2:

Ilaczek super :) gratuluje Nudnej ciazy :)

Kira uroczy ktosiek :)

vivienka kciuki za wizyte:)&&&&

Macy za twoja wizyte w czwartek tez &&&&& i zeby to byl ten szpital :)

Maran wlasnie czytalam ze trzeba poplukac usta po wodzie z cytryna ale dzieki :)

Piranhu
Dlaczego warto zaczynać dzień od szklanki wody z cytryną? - MniamMniam.pl

Aljul mega kciuki za wizyte && musi byc dobrze Powiem Ci ze robilam pierwszy raz cos z dyni i szczerze.... nie do konca mnie przekonalo

Zupa dyniowa - Przepis

Zapiekanka z mięsa mielonego i dyni

Elisse przynajmniej juz psychicznie spokojniejsza ze torby spakowane :)

Zakreciu
no mily ktosiek:-) a tak marzylam o kotku :zawstydzona/y:
juz niedlugo Twoj Wielki Dzien:-) przygotowana na 100%?

Ale zapodalas przepis na zupkeeeee, kurcze w weekend zrobie :happy:

Kiraa słodki kociak . A co do myślenia o staraniach fakt trzeba odwrócić myśli a reszta sama przyjdzie, też się zamierzam tym zając i mam kilka planów na najbliższy czas:-)
Ilaczku piękny niebieski plusik niech szczęście przyniesie w tym samym kolorze :-)
Vivienka to niepojęte że w ciąży musisz się jeszcze użerać z pracodawcą, trzymam kciuki za jutro

U mnie dzisiaj zawitał @ więc kolejny cykl starań przede mną.

Kiraa mnie ta zupa nie przekonala Srednio mi smakowala ale to kwestIa gustu Za to mojemum K samkowala z:). hehe chyba nigdy nie bylabym gotowa na 100 % :) ale przynajmniej torby spakowane A widzisz dostalas mioa niespodzianke w postaci koteczka A jak synus ? podoba mu sie ?:) a co do szydelkowania to ja lubie tego typu rzeczy :) odprezaja dobrze

reklama
Zakreciu
wiem gotowym sie nie jest na 100% nigdy ;-)
zobaczymy jak mi wyjdzie zupka, ale dopiero w weekend moze cos ugotuje,narazie mam zapiernicz, wracam po 18 codziennei:confused:

verita
pokaz cuuus :-) a trudne jest szydelkowanie? Kiedys w podstawowce cos tam robilam ale nie pamietam jak to szlo :)

Do góry