reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dorcia ladna kobietka jestes, co Ty chcesz wygladac mlodziej? Dla mnie wygladasz mlodo. Ile masz latek?

Nusiaa szkoda ze nie bylam z Toba, bym powiedziala babkom ze spoko spoko ja im to naprawie;)

Gorgusia to Ty w moim wieku jestes:)

reklama
Matik dopiero zauważyłam twojego posta o piesku Ale mnie rozbawiłaś :)
to jak dojdę do wprawy z bransoletkami to będizemy takie robić :)
Anias Fajne bransoletki JA mam fioła na tym punkcie
Gorgusia ale laseczka z Ciebie
Dorcia a ja nie widziałam i nie widze zdjęcia Twojego:-(

Nuuuśka, no to ja się będę nakręcać a Ty masz bezwzględny zakaz :-D, super, że masz takie podejście! Tempki po implantacji nie zawsze wracają na ten sam bądź wyższy poziom, wdziałam mnóstwo wykresów ciążowych gdzie tempki były najwyższe w połowie FL a późniejsze (również te poimplantacyjne i po pozytywnym teście ciążowym) były już nieco niższe.

anias, ale to jest taki przejrzysty śluz EWCM (o konsystencji białka jajka)?

Matik, no to wiem, że nic nie wiem :-D, ja widzę wszystkie fotki pod Mozillą FireFox a Google Chrome na niektóre zakłada czapkę niewidkę ;-)

Dorcia, potwierdzam, przecież wyglądasz mega młodo! Piszę to bardzo szczerze a nie z uprzejmości.

Nusiaa haha tak jest z tym wyplywaniem. I jak leci to sobie mysle kurde ale polecialo:/

Dla mnie Nusiaa tez w wyobrazeniach bylas niska blondyna, nie wiem czy doczytalas. :)

piranha inaczej bym podchodzila do tematu gdybym wiedziala co i jak, ale tak na prawde to nie wiemy nic :wściekła/y: Pewnie, ze nie moge powiedziec ze nie mysle - sklamalabym w tym momencie. Ale na pewno staram sie nie nakrecac, bo bedzie co ma byc, powtarzac to sobie bede do skutku, zamartwianie sie i dolowanie tempkami nic nie da.
Kazdy kolejny cykl to chyba kolejna nauczka, bo widac, co i gdzie bylo zle, uczymy sie wszystkiego wlacznie z tym kiedy u mnie od piku peka pechol a to najwazniejsze i do tej pory nie zwracalam na to uwage.
Jutro bede miec wyniki cytologii, mam nadzieje, ze wyszla dobrze. I w ogole zaczelam brac Euthyrox na przemiennie nie wiem czy zauwazylas - 25/50. To powinno dac lepszy wynik, wrzucimy troche mocniejszej dawki,i spokojnie przeczekamy do wizytki u endo.
Wiesz ze odnosnie przegladarki to mialam juz Ci to pisac ???????????? u mnie jest tak samo ! mam dwie Mozille i Internet Exproler. Na Mozilli widze wszystko, nic sie nie wiesza a na Explorerze nie widze polowy zdjec i sygnatur jakie macie w profilach :zawstydzona/y:

anias doczytalam wlasnie i mialam pisac, zescie sie skumaly z pirania :D u mnie takie mokre gacie sa tylko po owulacji zwlaszcza w pierwszych dniach po sluzu jest wyjatkowo duzo, choc w tym cyklu jest wyjatkowo skapo.

Ostatnia edycja:
Dorcia dla mnie wygladasz na max 33,34

Piraniu ciezko mi stwierdzic jaki to sluz. Wiem ze na bieliznie sa biale slady. Kurcze ja przepraszam za szczegoly...

Dorcia bo Ty tylko na chwilkę wrzuciłaś zdjęcie .....ja też chce zobaczyć nasza cudowną Dorcie :-) czekam na zdjęcie :-)

reklama
Do góry