reklama
zakrecona
Fanka BB :)
Matik dopiero zauważyłam twojego posta o piesku Ale mnie rozbawiłaś
to jak dojdę do wprawy z bransoletkami to będizemy takie robić
Anias Fajne bransoletki JA mam fioła na tym punkcie
Gorgusia ale laseczka z Ciebie
Dorcia a ja nie widziałam i nie widze zdjęcia Twojego:-(
to jak dojdę do wprawy z bransoletkami to będizemy takie robić
Anias Fajne bransoletki JA mam fioła na tym punkcie
Gorgusia ale laseczka z Ciebie
Dorcia a ja nie widziałam i nie widze zdjęcia Twojego:-(
Piranha
Fanka BB :)
Nuuuśka, no to ja się będę nakręcać a Ty masz bezwzględny zakaz , super, że masz takie podejście! Tempki po implantacji nie zawsze wracają na ten sam bądź wyższy poziom, wdziałam mnóstwo wykresów ciążowych gdzie tempki były najwyższe w połowie FL a późniejsze (również te poimplantacyjne i po pozytywnym teście ciążowym) były już nieco niższe.
anias, ale to jest taki przejrzysty śluz EWCM (o konsystencji białka jajka)?
Matik, no to wiem, że nic nie wiem , ja widzę wszystkie fotki pod Mozillą FireFox a Google Chrome na niektóre zakłada czapkę niewidkę ;-)
Dorcia, potwierdzam, przecież wyglądasz mega młodo! Piszę to bardzo szczerze a nie z uprzejmości.
anias, ale to jest taki przejrzysty śluz EWCM (o konsystencji białka jajka)?
Matik, no to wiem, że nic nie wiem , ja widzę wszystkie fotki pod Mozillą FireFox a Google Chrome na niektóre zakłada czapkę niewidkę ;-)
Dorcia, potwierdzam, przecież wyglądasz mega młodo! Piszę to bardzo szczerze a nie z uprzejmości.
piranha inaczej bym podchodzila do tematu gdybym wiedziala co i jak, ale tak na prawde to nie wiemy nic Pewnie, ze nie moge powiedziec ze nie mysle - sklamalabym w tym momencie. Ale na pewno staram sie nie nakrecac, bo bedzie co ma byc, powtarzac to sobie bede do skutku, zamartwianie sie i dolowanie tempkami nic nie da.
Kazdy kolejny cykl to chyba kolejna nauczka, bo widac, co i gdzie bylo zle, uczymy sie wszystkiego wlacznie z tym kiedy u mnie od piku peka pechol a to najwazniejsze i do tej pory nie zwracalam na to uwage.
Jutro bede miec wyniki cytologii, mam nadzieje, ze wyszla dobrze. I w ogole zaczelam brac Euthyrox na przemiennie nie wiem czy zauwazylas - 25/50. To powinno dac lepszy wynik, wrzucimy troche mocniejszej dawki,i spokojnie przeczekamy do wizytki u endo.
Wiesz ze odnosnie przegladarki to mialam juz Ci to pisac ???????????? u mnie jest tak samo ! mam dwie Mozille i Internet Exproler. Na Mozilli widze wszystko, nic sie nie wiesza a na Explorerze nie widze polowy zdjec i sygnatur jakie macie w profilach
anias doczytalam wlasnie i mialam pisac, zescie sie skumaly z pirania u mnie takie mokre gacie sa tylko po owulacji zwlaszcza w pierwszych dniach po sluzu jest wyjatkowo duzo, choc w tym cyklu jest wyjatkowo skapo.
Kazdy kolejny cykl to chyba kolejna nauczka, bo widac, co i gdzie bylo zle, uczymy sie wszystkiego wlacznie z tym kiedy u mnie od piku peka pechol a to najwazniejsze i do tej pory nie zwracalam na to uwage.
Jutro bede miec wyniki cytologii, mam nadzieje, ze wyszla dobrze. I w ogole zaczelam brac Euthyrox na przemiennie nie wiem czy zauwazylas - 25/50. To powinno dac lepszy wynik, wrzucimy troche mocniejszej dawki,i spokojnie przeczekamy do wizytki u endo.
Wiesz ze odnosnie przegladarki to mialam juz Ci to pisac ???????????? u mnie jest tak samo ! mam dwie Mozille i Internet Exproler. Na Mozilli widze wszystko, nic sie nie wiesza a na Explorerze nie widze polowy zdjec i sygnatur jakie macie w profilach
anias doczytalam wlasnie i mialam pisac, zescie sie skumaly z pirania u mnie takie mokre gacie sa tylko po owulacji zwlaszcza w pierwszych dniach po sluzu jest wyjatkowo duzo, choc w tym cyklu jest wyjatkowo skapo.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: