reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
anias, nic kompletnie nie widzę, a Wy widzicie fotkę? Może to zależy od przeglądarki, ja mam teraz Google Chrome.

Piranha ja widzę wszystkie fotki !!!
Dziękuję ...może dlatego miałaś mnie taką w wyobraźni bo słyszałaś mój głos ?

Gorgusia co ja bym dała żeby wyglądać młodziej !!! Ehhhhh...niestety geny mam jakie mam i czas najwyższy zacząć się odmładzać.

anias piękne te perełeczki...wiem że łatwo się robi bo próbowałam takich cudów...ale to nie dla mnie. Ostatnio szalałam z modeliną Fimo...ale też mi się znudziło !!!

Ostatnia edycja:
anias ja widze kazds fotke, wczesniejsza i ta ktora teraz dalas :-) a wracajac do bransoletki myslalam ze kaza mi zwracac kase, ale wtedy kupowalismy dla Oli pantofle do szkoly i chyba puscily to plazem. Ale matko jaki wstyd :-D wiecej tam nie poszlam.

piranha ja nie staram sie juz niczego wyczekiwac, bo ten cykl jest tak wielka zagadka i niespodziewajka ze kazda codzienna temperatura uswiadamia mnie w tym ze u mnie to nie da sie nic zaplanowac :cool2: Wielkie Archiwum X i nic wiecej. Powiedz mi jak to jest z implantacja, czy jesli jest spadek w jej dniu, to po Niej temperatura powinna wrocic do tej sprzed spadku czy niekoniecznie ?

Piranha wiesz co? Dzisiaj mam 21 dc i caly czas mam sluz.... A wyplywa ze mnie jak sie zasmieje albo kichne. I mam go tak od ok 15dc. Test owu pozytywny byl w 16 dc. I cycki mnie troche pobolewaja. To normalne?

Dorcia, być może :-), co prawda kiedy pierwszy raz usłyszałam Nuśkę to myślałam, że jest drobniutką, niską blondyneczką :-D

Zrobiłam małe śledztwo i te znikające zdjęcia to wina przeglądarek, pod Mozilla FireFox widzę zdjęcia, anias - cudne bransoletki, naprawdę!

reklama
Dorcia przestan przestan !! Gwizdac wcale nie musisz, nie ma na co :-p I co to piszesz ze Ty to co ???? co masz do siebie ????? jestes sliczna kobietka !!

anias haha przeczytalam co napisalas i az mi sie banan na gebusi pojawil :-) ja tez tak mam ! wyplywa ze mnie jak sie zasmieje albo kichne :-Da czasem to czuje jak leci i tylko mowie w myslach - ooo matko...byle nie bylo mokro :wściekła/y:

Do góry