reklama
mamawczesniaka
Fanka BB :)
No zobaczymy co mi powiedza na badaniu w 20 tygodniu.
Matik moglam cos w odleglosciach od owulacji pomylic albo z PH zle robic, bo po serduszkowaniu mialam ponad 5 ale bylam przekonana, ze to pozostalosci nasienia.
Matik moglam cos w odleglosciach od owulacji pomylic albo z PH zle robic, bo po serduszkowaniu mialam ponad 5 ale bylam przekonana, ze to pozostalosci nasienia.
maggie2205
Fan(ka)
Mamowcześniaka gratuluję zdrowego syneczka, to najważniejsze, żadna metoda nie daje sto procent, ale najważniejsze że Ty się cieszysz i że synuś będzie miał braciszka do zabawy
mamawczesniaka
Myszka uzywalam Sylku. Kliknij sobie na ikonę z ovu w moim podpisue i tam mam zaznaczone serduszkowania.
mamawczesniaka
Dzien przed i 12 h po. Sylk daje bardzo dobry poślizg więc nie używaj go za dużo bo bedzie tak mokro ze żadnej przyjemności z serduszkowania. Dosłownie kropelke na palec i do środka lub mężowi na przyjaciela Zaleca sie tez stosować po serduszkowaniu jeśli PH wysokie.Mamawczesniaka z tego co widze na wykresie to serduszko jest dzien przed owu.... Czy sie myle
ps jak stosowac sylk? Bo wlasnie kupilam
vviedźma
Zaangażowana w BB
mamowczesniaka :-)a poza tym pomyśl ile ten plemnik musiał znieść żeby dorwać Twoje jajeczko. Osłabiony codziennymi boboseksami...wędrował w niesprzyjających kwaśnych warunkach...zamach na jego życie robiłaś zabójczą suplementacją...:-)a jemu się udało!! normalnie kamikadze jakiś!! :-)ja w każdym razie gratuluje Twojemu mężowi takich komandosów!!
zakrecona
Część Dziewczyny Ostatnio troszkę zabraklo mi czasu na codzienne czytanie ale dzisiaj nadrobilam
Daria sliczna masz rodzinke i sama jesteś przesliczna kobieta :-)
Nuuuska trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno :-)
mamawczesniaka gratuluję a moze jeszcze okaże sie ze będzie dziewczynka ;-)
Mam pytanie starajac sie o corcie lepiej jest serduszkowac codziennie (do 2-3 dni przed owulacja) czy zrobic przerwe 7 dniowa?
Ode tego cyklu mierze juz temperature i tworzę wykres ;-) ten cykl chce poświęcić na obserwacje i przygotowanie planu działania na listopad. W tym miesiącu Castagnus troszkę wydłużyl mi cykl z 28 na 32 dni. W poprzednim cyklu owulke sprawdzalam przy pomocy mikroskopu Afrodyta ale nie jestem dokonca przekonana i w tym cyklubede porownywac z testami owulacyjnymi i zobacze czy sie zgadza.
Milego wieczoru :-)
Daria sliczna masz rodzinke i sama jesteś przesliczna kobieta :-)
Nuuuska trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno :-)
mamawczesniaka gratuluję a moze jeszcze okaże sie ze będzie dziewczynka ;-)
Mam pytanie starajac sie o corcie lepiej jest serduszkowac codziennie (do 2-3 dni przed owulacja) czy zrobic przerwe 7 dniowa?
Ode tego cyklu mierze juz temperature i tworzę wykres ;-) ten cykl chce poświęcić na obserwacje i przygotowanie planu działania na listopad. W tym miesiącu Castagnus troszkę wydłużyl mi cykl z 28 na 32 dni. W poprzednim cyklu owulke sprawdzalam przy pomocy mikroskopu Afrodyta ale nie jestem dokonca przekonana i w tym cyklubede porownywac z testami owulacyjnymi i zobacze czy sie zgadza.
Milego wieczoru :-)
reklama
myszka281
mamawczesniaka dziękuje za odpowiedz właśnie przeglądałam Twój wykres
Wiesz ja mam takie głupie przeczucie ze mi tez się nie udało tylko ze myślałam ze będę pierwsza na forum ale wiadomo żadna metoda nie jest na 100 % tak to już jest i tak dostaniemy to co nam pisane ;-) tylko ze w moim przypadko to juz ostatnia dzidzia wiec sie boje tego wszystkiego najchętniej przespała bym to wszystko i obudziła się po porodzie z dzidzia na rekach
Wiesz ja mam takie głupie przeczucie ze mi tez się nie udało tylko ze myślałam ze będę pierwsza na forum ale wiadomo żadna metoda nie jest na 100 % tak to już jest i tak dostaniemy to co nam pisane ;-) tylko ze w moim przypadko to juz ostatnia dzidzia wiec sie boje tego wszystkiego najchętniej przespała bym to wszystko i obudziła się po porodzie z dzidzia na rekach
Podziel się: