reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
oczy niebieskie- dziękuje za rade. chętnie bym spróbowała, jednak mieszkam na wsi , musiałabym sporo dojeżdżać na basen. jak widze u syna katar to już się przerażam :-:)-:)-:)-:)-:)-(

macy tych dobrych malo jest obdzwonilam ostrow kepno sycow ;/ i w ostrowie w tym roku nie ma zapisow juz (prywatnie ) w sycowie pazdziernik a kepno ciezko bylo znalesc dobrego lekarza;/ porazka ;/

Airfix Ovu wyznaczył Ci czy sama bo nie jest linia jednolita tylko przerywana coś przestawiałaś z tempkami?
moim zdaniem tempka była 16 później 3 wyższe tempki po niej ale te testy Ci nie wychodziły więc szczerze to najlepiej na USG i będziesz miała 100% czy była i to było by najlepszym rozwiązaniem, po za tym przez stres na bank mogła Ci się przesunąć
Żurawina do owulacji bo później działa poronnie!!!!!!

ANN Basen prawda to działa , też się bałam ale trzeba porządnie wysuszyć i rewelacja na noc aspirynka, albo ibuprom i rewelacja
Krystianmartin no przygotowanie pełną parą i zobaczysz będzie z tego rezultat jak widać mi pomogło na pewno na torbiel :tak:
więc teraz w tym cyklu liczę że jest to co ma być
też doradzam dietę i to wszystko zacząć od teraz bo nauczysz się to wszystko stosować a później bez stresu, ale polecam zamiast irygacji bo nie dość że podrażnia wnętrze strasznie to jeszcze przy problemach z zajściem nie poleca się tego robić żeby nie wypłukiwać, leżeć 30mni minimum po lekko podmyć się i zostawić ale tylko sylk aplikować ale zobaczysz że ja dietę już zaczniesz to za te 3 m-ce będziesz miała super Ph
Verita masz super córeczkę a jak będzie kolejna to też one będą miały fajnie a syna masz więc tylko się cieszyć

No a u mnie nie ma spadków takie jak były w innych wykresach więc wiążę z tym cyklem ogromne nadzieje , mdłości zaczynają się już dziś od rana wczoraj od popołudnia czyli coraz więcej
i jeżeli owu miałam 12.13 to test mogłabym zrobić we wtorek i w zasadzie muszę bo duphastonu już nie będę miała i do lekarza będę musiała biec :baffled: a nie chce mi się kłamać że mam pozytywny test
chyba że owu była 15 no wszystko się okaże
powiedzcie czy jak jest dzień owy to test ovu będzie negatywny?

Ostatnia edycja:
Ann rozumiem, to może być kłopot, ale przekalkuluj, to inwestycja długofalowa w zdrowie synka. Po co wydawać na leki. najgorsze co może być to lekarz, który szpikuje pochopnie antybiotykiem.
Przypomniałam sobie, że inhalacje też przynosiły ulgę w oddychaniu.
Daria może idź w Polsce do lekarza, porozmawiaj jaką masz sytuację, że łożysko przodujące i że przyjechałaś na kilka dni z niemiec może cię przyjmie i panie w kolejce też przepuszczą. Wiesz poza tym inna rozmowa jest z panią z rejestracji a inna bezpośrednio z lekarzem. Dobrze by bylo z polskim lekarzem się zobaczyć.

agasm gratuluje synka.
anna mój młodszy tez juz zasmarkany a do tego i ja zasmarkana i mam okropny bol gardła. jak wiecie co oprócz rutinoskorbinu i czosnku mogę brać o prosze piszcie. Ja daje tran w kapsułkach i właśnie rutinoscorbin chłopakom.
macy dzięki za kciuki, ja pewnie jak elmo będę potrzebowała wsparcia 16 aby zawalu nie dostać.Ale wiem że nie jestem sama a to dodaje sił.
araki narzekaj kochana ile chcesz, kto Ciebie lepiej zrozumie niż my.
maggie sto lat dla synka, i masz racje wszystko na spokojnie, przez ten czas przygotujesz się idealnie do staran dziewczynkowych.
krystian plan widze że plan dopracowany w każdym szczególe.:-)
oczy niebieksie ja sie o twojego synka nie martwię, wiem że to on tam w brzuszku siedzi.
daria u mnie tez już brzucho wyskoczył ale jest dość wysoko. Jest już bardzo widoczny.

Dziewczyny 4 września robiłam test i zobaczyłam cienia cień
wczoraj z rana na tescie nic dopiero po ok 2h znów cienia cień wiec szybka na bete jechałam:-)
ok godz.14 znów zrobiłam test i co zobaczyłam cienia cień ale po 5 min:happy:
dziś odebrane wyniki z bety mam tylko 13 a ostatni 1,2
wiec idzie w góre
aha przed chwilą znów robiółam test i cienia cień
tak więc idzie w dobrym kierunku będe mamą:-)
I mam pytanie do kiedy brac witaminy?
Prosze o odpowiedz ponieważ dziś wyjężdżam na urop wieczorem
Jupi jak sie ciesze ale cicho sza mężowi powiem na urlopie;-)

reklama
Do góry