Airfix Ovu wyznaczył Ci czy sama bo nie jest linia jednolita tylko przerywana coś przestawiałaś z tempkami?
moim zdaniem tempka była
16 później 3 wyższe tempki po niej ale te testy Ci nie wychodziły więc szczerze to najlepiej na USG i będziesz miała 100% czy była i to było by najlepszym rozwiązaniem, po za tym przez stres na bank mogła Ci się przesunąć
Żurawina do owulacji bo później działa poronnie!!!!!!
ANN Basen prawda to działa , też się bałam ale trzeba porządnie wysuszyć i rewelacja na noc aspirynka, albo ibuprom i rewelacja
Krystianmartin no przygotowanie pełną parą i zobaczysz będzie z tego rezultat jak widać mi pomogło na pewno na torbiel
więc teraz w tym cyklu liczę że jest to co ma być
też doradzam dietę i to wszystko zacząć od teraz bo nauczysz się to wszystko stosować a później bez stresu, ale polecam zamiast irygacji bo nie dość że podrażnia wnętrze strasznie to jeszcze przy problemach z zajściem nie poleca się tego robić żeby nie wypłukiwać, leżeć 30mni minimum po lekko podmyć się i zostawić ale tylko sylk aplikować ale zobaczysz że ja dietę już zaczniesz to za te 3 m-ce będziesz miała super Ph
Verita masz super córeczkę a jak będzie kolejna to też one będą miały fajnie a syna masz więc tylko się cieszyć
No a u mnie nie ma spadków takie jak były w innych wykresach więc wiążę z tym cyklem ogromne nadzieje , mdłości zaczynają się już dziś od rana wczoraj od popołudnia czyli coraz więcej
i jeżeli owu miałam 12.13 to test mogłabym zrobić we wtorek i w zasadzie muszę bo duphastonu już nie będę miała i do lekarza będę musiała biec
a nie chce mi się kłamać że mam pozytywny test
chyba że owu była 15 no wszystko się okaże
powiedzcie czy jak jest dzień owy to test ovu będzie negatywny?