reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Katja masz cykle 28? Jeśli tak to @ wychodzi Ci we wtorek. Jeśli patrzeć na owu +14 dni to dziś. Tylko, że to owu +14 dni nie zawsze się zgadza. Ja w lipcu miałam owu 14dc a dostałam @ 2 dni wcześniej czyli owu +12 dni i bądź tu mądry :)
Ani mi nie mow. Antonia no 18 a @ nie ma , ale z Arya sie zastanawiamy ktory dzien terminu @ jest wlasciwy :) Termin owu + 14dni to dzis, a jesli liczyc ze cykl 28 to na wtorek. No tutaj chyba nawet ginekolodzy by sie nie polapali :) no nic. Okresu dzis nie ma i raczej nie bedzie. Czekam spokojnie do wtorku. .

reklama
Bo wychodzi na to że dzisiaj masz 26 dc więc jeśli miewasz takie często to jest spora szansa. Ale jeśli częściej Twoje cykle są 28 dniowe to trzeba jednak poczekać

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wszystko pokazuje tzn testy owu że można mieć nadzieję [emoji1] ale jeśli @ ma być we wtorek to test ciążowy nie wyłapie. Wiesz, dopóki nie ma @ to można się cieszyć

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry