reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzień doberek Kobity :-)
Rano obudziłam sie z wielkim strachem ze dostałam okres bo jakoś tak mokro mi się wydawało ale na szczęście narazie cicho szaa :) zmierzyłam temp. ii mam 37,1.... wiem,wiem,durna jestem bo się nakręcam ale z synkiem własnie tak miałam ze było 37 ii wzwyż!
Właśnie kupiłam dwa testy ;)
Jejus ile dobrych wiadomości na raz !!!! so_happy gratuluje synka :-)

reklama
Zaczarowana ;) Może się udalo;) Cudnie by było. Który masz dzien cyklu? Mnie kluje w jajniku tylko i czasem mam bóle @ dziwne,ale piersi nie bola,ani żadnego śluzu nie mam.

Ania_g21 Chce zatestowac w środę 10dpo.... mam jakieś dziwne przeczucia i głupie na potęgę sny;) Się okaże.

Iweet jeszcze raz gratuluję :)

Maggie, sohappy gratulacje. Wasze skarby są już z Wami.

Airfix nie boisz się, że test wyjdzie negatywny, bo jest za wcześnie? Mi w 11 dc wychodził negatyw.

Magic szybko rosną te okruszki w brzuchu :)

Mój okruszek ma już 6,5 cm o ile dobrze przeczytałam z usg. Widziałam i słyszałam bijące serduszko. Maluch machał rączkami i nóżkami. Jest o tydzień starszy wg USG

Ostatnia edycja:
Elisse Ja wiem że 10dpo jest wcześnie ale muszę Duphaston odstawić i muszę wiedzieć czy brać dalej czy nie. Ja mam drugą fazę 12dni więc 10dpo to u mnie 2dni przed @,to myślę ze na czułym teście chociaż cień się pojawi. Duże już to Twoje maleńkie szczescie:) mój synek również był o tydzień starszy na USG :)

Airfix to jest 12dzien po owulacji(jak w tedy była owulacja) iii mnie też czasami boli jak na okres ii za chwilke mija,piersi tez nie bola aaa ja mam śluz biały...

Zaczarowana To tescik powinien już jakiś coś pokazać u Ciebie :) Ja się coś źle czuje chyba przez to ze napakowalam się słodyczy dziś...uderzenia gorąca mam w sklepach, słabo mi się robi. Coś mi hormony szwankuja w tym cyklu albo tsh od tarczycy,jutro wyniki bede mieć to się zobaczy.

reklama
Do góry