reklama
PannaMyszka
Fanka BB :)
Witam się po krótkim urlopie, trzymajcie proszę za mnie kciuki - jutro wieczorem mam prenatalne i mam nadzieję że już coś zobaczę
maran-atha
Panna Myszka &&&& trzymam i pisz nam tu jak bedziesz po prenatalnym
Marzycielka86
PannaMyszka trzymam kciuki bardzo mocno
A i ja chcialabym sie pochwalic bo maz zgodzil sie na 3 dzidzie ale ja juz tez nic nie planuje tylko wszystko powierzam Bogu.
Airfix teraz kolej na nas:-)
A i ja chcialabym sie pochwalic bo maz zgodzil sie na 3 dzidzie ale ja juz tez nic nie planuje tylko wszystko powierzam Bogu.
Airfix teraz kolej na nas:-)
Ostatnia edycja:
92Tynka92
Hej dziewczyny. Elisse gratuluje zobaczenia fasoleczki:-) Panna Myszka konieczność daj znać po wizycie!!! Trzymam kciuki:-) Magic tez niedługo ujrzysz swoja kruszynke zobaczysz.
Ja w 16 dniu cyklu miałam owu. Tak mnie zaczął w piątek ciągnąć jajnik ze myslalam ze zglupieje z bólu. Zrobilam test owu, od razu pozytywny no i od rana czulam ze chyba jest cos na rzeczy bo moje libido nie dawało mi spokojnie myśleć. Z wielka przyjemnoscia dzialalismy z mężem u czekam na efekty. Nie chce się nastawiac ale przeczucia mam mega dobre o dziwo!!
Ja w 16 dniu cyklu miałam owu. Tak mnie zaczął w piątek ciągnąć jajnik ze myslalam ze zglupieje z bólu. Zrobilam test owu, od razu pozytywny no i od rana czulam ze chyba jest cos na rzeczy bo moje libido nie dawało mi spokojnie myśleć. Z wielka przyjemnoscia dzialalismy z mężem u czekam na efekty. Nie chce się nastawiac ale przeczucia mam mega dobre o dziwo!!
Aga30+
Marzycielka u mnie też mąż się zgodził Trzymam za Ciebie kciuki żeby wszystko było w porządku. Ja jestem po pierwszych staraniach ale nie wiem co z tego wyjdzie jak @ nie przyjdzie to się bardzo uciesze. 86 to twój rok urodzenia jeżeli tak to ja jestem prawie rowiesniczką bo 85
maran-atha
PannaMyszka mysle dziś o Tobie i kciuki zaciskam na rozowo a ja mam rozowa moc jak widzisz &&&& najwazniejsze by zdrowy ludzik byl a wszystko bedzie dobrze
reklama
Podziel się: