reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
pixelko malusienki brzusio;-) ale Ty szczuplutka jesteś tak jak jaaaaaaa:zawstydzona/y:
jak po wizycie, potwierdzili dziewuszke ....
kiedy masz kolejna wizyte ? jak sie czujesz?

U mnie dziś jest 30 dc ale kreska była prawie niewidzialna.
Jarzębinko a Ty w tym miesiącu który dzień wybrałaś na przytulanko?

jeżeli chodzi o moje serduszkowanie w tym cyklu to było juz od 9 dc ....... tak wiec jakiekolwiek planowanie płci w tym cyklu poszło sobie na spacer, była tylko przyjemność i jeszcze raz przyjemność :tak: razem z M mieliśmy 1,5 tygodnia urlopu, przerwa świąteczna, Sylwester, a owulka przypadała właśnie w okresie Sylwestra, więc bylismy wypoczęci, zrelaksowani i poprostu M postawił na spontaniczność i relaks i romantyczność, więc faktycznie wieczorki, a czasem i ranki były przyjemne :tak:

a cien drugiej kreseczki, to zawsze druga kreseczka :tak:

Robiłam test quixx jakiś jeden z tańszych, poczekam jeszcze tydzień i zrobię powtórkę.

myślę,że 2-3 dni wystarczy :tak: a tydzień to ciekawe czyja cierpliwość ćwiczysz naszą czy Swoją ...................:tak::-D;-)

jarzebinko widzę że nasi panowie są badziej niecierpliwi od nas i dlatego sami biora się za robienie dzieci :-)

a mnie niestety też ominie monitoring w tym cyklu, bo już nie ma miejsc do mojego ginka :crazy: a nie chcę do innego iść za bardzo... a znowu nie wiem jak się na przyszły cykl zapisać, bo przez tą lutinę mi się cykle wydłużają...buuuu pozostają mi testy owu no i strategia mojego M :sorry: :-)

co do M, to tak :tak: chyba cierpliwośc mu sie konczy ..... :-D o Kacpra staraliśmy sie 3 cykle, a teraz juz 7 i nic, więc M stwierdził,że w końcu on się zabiera do roboty :tak: bo po przytulankach 2 razy na cykl to długooooooooooooo dzidzi nie będzie .......

a co do monitoringu, to może warto obliczyć orientacyjny termin przyszłej owulki i umówić sie jednak do gina, bo potem znowu terminów nie będzie :tak: a jeżeli gin uzna,że potrzebna kolejna wizyta za dzien czy dwa to juz będzie mu łatwiej Ciebie gdzieś tam zapisać " poza kolejką" .........................

pixella :-D a brzunio jako ciążowy to sie chyba słabo kwalifikuje, taki malusi jeszcze, ale najważniejsze,że rosnie w nim zdrowa fasolka

i ja jestem wieczorkiem :tak: M nie było wieczorkiem więc usypianie małego w całości spadło na mnie :tak: a że wcale nie miał ochoty na spanie to troszke to trwało ................. ale juz jestem ......................:tak:

reklama
Do góry