reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Magic Mysle, nie tyle nad piwem ( bo tam znów alkohol i on nie chce pic, nie lubi ogólnie ) co żeby kupic suszone szyszki chmielu i zaparzac albo w tabletkach, bedzie moze lepszy efekt niz po piwie i bez alkoholu ;) Leki moczopędne bierze przy lakach na nadciśnienie, poci się niesamowicie ( ogolnie ma nadpotliwosci ) - wiec tymbardziej powinien tez sód spaść- cięzki z niego przypadek ;) Zarejestrowałam go do lekarza bez jego wiedzy na dziś, sie udało nawet :D Zobaczymy co lekarka powie :)

reklama
Hej dziewczyny:-) naskrobalyscie troszkę wiec mam co nadrabiac. Ja juz zamowilam suplementy. Nie wszystkie a i tak po 6 suplementów
wyszlo u dla mnie i dla D. Badać się raczej nie będziemy, dietę częściowo postaram się wprowadzić i zaczynamy za 3 miesiące staranka. U nas tak na luzie będzie raczej. Mój D w ogóle sceptycznie do tego podchodzi ale powiedział ze co mu dam to będzie lykac bo oboje marzymy o synku.

Maran tez się dolaczam do dziewczyn i mocno trzymam kciuki! Oby maluch ładnie współpracował i pokazał co skrywa:-) daj znać jak juz będziesz wszystko wiedziała czekamy.

reklama
aljul :D niebawem i ty będziesz kupowała sukieneczki i rajstopki. kciuki trzymam i przesyłam fluidki~~~~~~~~~~~~

maran kciuki&&&&&&&&&&

Do góry