reklama
Piranha
Fanka BB :)
Czarna, dziewczyny tu o fotce Milanka piszą więc MUSIAŁAM ją odszukać, jest cudowny!!!!
krystianmartin, dzięki kochana, wysłałam Ci PW.
Elle, te tabletki warto łykać ale tak dopiero od 2 dpo (jak Duphaston)
Piszę w biegu bo cały czas jeszcze sprzątam, M pojechał po spożywkę z Krzysiem, odebrał tort, imprezka zaczyna się o 15 :-) Spróbuję potem poczytać Wasze zaległe i bieżące posty. Buziaki i miłego oraz słonecznego dnia!
krystianmartin, dzięki kochana, wysłałam Ci PW.
Elle, te tabletki warto łykać ale tak dopiero od 2 dpo (jak Duphaston)
Piszę w biegu bo cały czas jeszcze sprzątam, M pojechał po spożywkę z Krzysiem, odebrał tort, imprezka zaczyna się o 15 :-) Spróbuję potem poczytać Wasze zaległe i bieżące posty. Buziaki i miłego oraz słonecznego dnia!
Elle tak kochana...ja już "po" starankach tzn. nie zamierzam zmieniać częstotliwości sexowanka...jak nie ten to może następny cykl będzie szczęśliwy !!! Od następnego już nie celuję w owulkę, bo już mi wszystko jedno co i kiedy będzie...byle zdrowe dzieciąteczko począć
Miłego weekendu !!!
Miłego weekendu !!!
OneMoreTime
Piranha, &&&&&&&&&& za badania synka
Dorcia, ja dietę stosuję, ale już odległości od owulki nie będę stosować (na dziewczynkę), bo przede wszystkim zależy mi, żeby fasolka się już wreszcie bezpiecznie zagnieździła...
Dorcia, ja dietę stosuję, ale już odległości od owulki nie będę stosować (na dziewczynkę), bo przede wszystkim zależy mi, żeby fasolka się już wreszcie bezpiecznie zagnieździła...
truskafffka
dzięki dziewczyny
wiem że ten etap planowania, starania się..bywa straaasznie męczący, wkurzający, czasem ma się wszystkiego dość..ale pamiętajcie że warto ;-)
wiadomo, że najważniejszy jest maluszek nieważne czy w wersji niebieskiej czy różowej
ale jak jest taka możliwość, to warto zawalczyć;-)
więc kciuki zaciskam i przesyłam fluidki i od chłopca i od dziewczynki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
wiem że ten etap planowania, starania się..bywa straaasznie męczący, wkurzający, czasem ma się wszystkiego dość..ale pamiętajcie że warto ;-)
wiadomo, że najważniejszy jest maluszek nieważne czy w wersji niebieskiej czy różowej
ale jak jest taka możliwość, to warto zawalczyć;-)
więc kciuki zaciskam i przesyłam fluidki i od chłopca i od dziewczynki
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Zgadzam sie z Truskawką Warto czasem szczęściu pomóc
Milla21
marcowa mama'06 Początkująca(y)
Witajcie.
Ja też na szybciutko. Dużo piszecie, ale to dobrze, że wątek nie umiera ale tknęłyśmy w niego nowego ducha.:-) Fajnie, że i "stare" formuowiczki zaglądają.
Truskaffka mała cud miód malina. Ale mi się marzy taka córcia.
Czarna Milan fajny chłopaczek. Ładniutki.
Magda witaj. Piszesz, że może jeszcze kiedyś na drugiego synka się skusisz?? Super.
Wszystkie trzy jesteście (może to źle zabrzmi więc przepraszam) dowodem, że planowanie ma sens.
Daria nie wiem jak to tam jest z tymi suplementami, ale nie zamartwiaj sie na zapas. Na pewno maluchowi nic nie będzie. A co do gadania rodziny to też nie bierz sobie do serca. Kochacie się z mężem, chcecie mieć fajną rodzinkę i to się liczy.
Piranha kciuki za Krzysia&&&&. Mam nadzieję, że imprezka się udała.
Dobrej nocy.
Ja też na szybciutko. Dużo piszecie, ale to dobrze, że wątek nie umiera ale tknęłyśmy w niego nowego ducha.:-) Fajnie, że i "stare" formuowiczki zaglądają.
Truskaffka mała cud miód malina. Ale mi się marzy taka córcia.
Czarna Milan fajny chłopaczek. Ładniutki.
Magda witaj. Piszesz, że może jeszcze kiedyś na drugiego synka się skusisz?? Super.
Wszystkie trzy jesteście (może to źle zabrzmi więc przepraszam) dowodem, że planowanie ma sens.
Daria nie wiem jak to tam jest z tymi suplementami, ale nie zamartwiaj sie na zapas. Na pewno maluchowi nic nie będzie. A co do gadania rodziny to też nie bierz sobie do serca. Kochacie się z mężem, chcecie mieć fajną rodzinkę i to się liczy.
Piranha kciuki za Krzysia&&&&. Mam nadzieję, że imprezka się udała.
Dobrej nocy.
reklama
Andziak0307
Zagládam tu a tu takie wiesci. Tyle zafasolkowanych Gratulacje!daria super ale podziwiam. Ja z moim terrorysta nie dalabym rady. Ale wiem ze colin grzeczny. Taki byl moj kuba. Truskafka szkoda ze sie nie zalapalam na fotki .bardzo chcialabym widziec mala krolewne. Ah zazdroszcze wam bardzo. Ja mam zapieprz na calego i czasu na nic.Koniec roku to troche od szkoly odpoczne. Bó chlopcy z ZA problemowi niby nauczyciele rozumieja ale... Ja teraz obsdwmerwuje Jedrusia i kube. A malego szczegolnie. EhMagda jak marcelek? Sto lat dla kaí.a dopiero co sie urodzila szok
Ostatnia edycja:
Podziel się: