reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hejka Dziewczyny dopiero co mam okazję was nadrobić bo miałam strasznie zawalony tydzień jak nie wywiadówka to dzień zawodów sportowych i konkurs piosenki w szkole to festyn rodzinny też w szkole a potem biwak 2 dniowy ze starszym synem i jego klasą to jeszcze musiałam M do Hiszpanii wyprawić jechał w delegację ale na szczęście tylko na 3 dni :-) a poza tym wszystkim miałam jeszcze w piątek wizyte u gina i dupa co prawda po CLO pojawiły sie 3 jajeczka ale jak na 14 dc to dupiaste co największy miał 9 milimetrów a powinien mieć 22 więc dupa czarna na co lekarz zwiekszył dawkę CLO i zmienił dni w jakie mam brać jejka mam nadzieję że w końcu sie wszystko ułoży i jajniki zaczną pracować jak należy i zajdę w ciążę już teraz to zaczynam się nakręcać i denerwować że nic z tego nie wychodzi bardzo pragne dziewczynki ale zastanawiam się czy ja wogle w ciąży zajdę ale dietę trzymam a do przyszłego miesiąca wprowadzam suplementy.
A tu na forum szok :szok: i niedowierzanie tyle dobrych wieści
Verta GRATULACJE OGROMNE!
Ewelin
również OGROMNE GRATULACJE! i
Elmo
kolejny raz GRATULUJĘ!
Zobacz załącznik 565204
Dziewczyny bardzo się cieszę waszym szczęściem i mam nadzieję że mimo tego że wam się udało to nas tu nie zostawić i będziecie nadal trzymać za nas kciuki :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
MamaKubulki Gratuluję spokojnego i zdrowego synka pamięta że u mnie też M się zarzekał że koniec dzieci i ani jednego w naszym domu nie będzie i faktycznie sama nie chciałam więcej dzieci mieć ale pragnienie córeczki odezwało się po latach i zaczęło ogarniać mój umysł i serce i jak zaczełam o tym mówić głośno to M z początku się denerwował a z czasem zam zaczął o tym mówić i zagadywać a teraz to chcemy obydwoje chociaż czasami mnie wkurza u gada że może jednak nie i po co nam 3 dziecko ale potem mu przechodzi :-)
Piranha Powodzenia przy rekrutacji do przedszkola 3mam kciuki i uściskaj dzieciaczki :biggrin2: od cioteczki z forum !

Krystianmartin to ja mialam takie badania prenatalne, cos wiecej placilam za to usg niz normalnie ale bez tego paapa czy jak to sie nazywa. No zobaczymy jak to bedzie. Narazie sie nie nakrecam z tą płcią.
Misia dziekuje po raz kolejny :-)
Dziewczyny jestem i bede z wami caly najblizszy czas. Oby cala udaną ciążę :tak: Kibicuje wam z calego serca i bede kibicowac &&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Oczy mi wypali od kopma ale bede tu ;-)
Dobrej nocki.

Hello!

Ewelin, ale niespodzianka, z całego serca GRATULUJĘ, oj będzie z tej limonki córeczka :-D

Dziękuję kochane za kciuki, Krzyś niestety nie dostał się do przedszkola, może zwolnią się jeszcze jakieś miejsca. Nie doczytałam co u Was, może jutro mi się uda popisać z Wami. Buziaki i dobrej nocki!

u mnie dość nie przyjemna sytuacja umarł dziś mój dziadek . Bardzo chorował na raka płuc i niestety wykończył go. U lekaraa nie będę bo akurat będie pogrzeb, ale przypadek niesamowity ze akurat przylecimy. Dzieci moje bardoz płaczą że nie dążyły się zobczyć jeszcze zdziadkiem(pradziadkiem) dobranoc

mi właśnie wzrosło miałam 5,5 a po tabletkach mam teraz 7! i nie wiem czym to obniżyć chociaż teraz o owu to chyba lepiej już się tym nie zajmować prawda? nie wiem mi to chyb po wapnie i żurawinie podskoczyło . Bo dietę mam typowo dziewczynkową i nie spada:no:

u mnie dość nie przyjemna sytuacja umarł dziś mój dziadek . Bardzo chorował na raka płuc i niestety wykończył go. U lekaraa nie będę bo akurat będie pogrzeb, ale przypadek niesamowity ze akurat przylecimy. Dzieci moje bardoz płaczą że nie dążyły się zobczyć jeszcze zdziadkiem(pradziadkiem) dobranoc

Matik nie wiem co powiedzieć... więc ściskam mocno
Fajny wykres Ci się zrobił, jakby własnie implantacja.... podobnie miała Elmo

Ostatnia edycja:
reklama
Matik wspolczuje.
Napiszcie co sadzicie bo po studiowaniu swojego wykresu doszlam do wniosku ze wiem kiedy byla owulacje. Mianowicie owulacja 22 maj(23), przytulanko 19 maj.I co sadziecie sa szanse na chlopka czy to za dlugo??

Do góry