Krystianmartin super chłopcy
trzymam kciukasy żeby udało Ci się w tym cyklu trafić w 0+12 i za jakiś czas pochwalisz nam się pięknymi krechami na teście ciążowym :-) tak jak pisała
Antosia więcej wiary i na pewno się uda!
Antosia tak owulacja chyba wczoraj była... tak wnioskuję z testu i odczuć czyli bólu owulacyjnego, bólu jajnika oraz śluzu bo dziś już kremowy. Ty też jestes moją podporą bo w podobnym czasie będziemy się starać o dziewuszkę tylko że ja parę dni później ;-) ale zobaczysz uda nam się! nie ma innej opcji
zresztą jak każdej planującej bo jakaś sprawiedliwość na świecie musi być
Eden świetna fotka! pochwal się jak było? pewnie wypoczęta ;-) przypomnij kiedy zaczynasz staranka ;-) chyba że już coś było podczas urlopu :-)
Roszpunka najważniejsza jest dieta i ph a księżyc to można brać przy okazji pod uwagę tak samo kalendarze chińskie. dziewczyny wcześniej pisały że jeśli jest odpowiednie ph to nawet odstęp od owulacji (czy przed, czy w owulację) nie ma większego znaczenia. a co do mojej temperatury to skacze jak szalona ale myślę że może to być spowodowane % :-) jak to przy długim weekendzie prawie codziennie coś... piwko, winko a nawet whiskey
więc alkohol może zaburzyć temperaturę
mimo to wydaje mi się że owulacja była wczoraj bo dzień wcześniej wyszedł mi pozytywny test a wczoraj miałam ból owulacyjny i ból prawego jajnika, a dzisiaj już tylko lepki śluz. zobaczę w kolejnym cyklu czy będzie podobnie bo chyba dzisiaj mogłabym działać przy metodzie 0+12?
właśnie dziewczyny może coś podpowiecie... pozytywny test wyszedł mi w sobotę- robiłam ok 16 a wczoraj miałam ból owulacyjny prawie cały dzień, ból prawego jajnika popołudniu i nadal EWCM. natomiast dzisiaj już śluz jest lepki czyli to czas na działania? czy nie będzie za poźno żeby się wstrzelić w 0+12? tak pytam orientacyjnie ;-)
Elmo tak tempka w górze ale znów dziś rano był lekki spadek
zobaczymy jaki będziemy mały kolejny cykl ale oby już normalny... też jestem ciekawa kiedy @ przyjdzie przy tak późnej owulacji
Mamakaja polecam te suplementy które
Antosia podała bo mam takie same ;-) ja z kolei mam ten vitagyn C i zobaczymy czy faktycznie tak mocno zakwasza i czy czasami nie wybije wszystkich plemników (oby wybił tylko Y)
a czym mierzysz ph?
Ewelin nareszcie jesteś
tak podglądałam Twój cykl i się zastanawiałam co się dzieję że tempki nie zaznaczasz a tu proszę jaki numer
ale za parę dni powinna przyjść @ więc zaczniesz od nowa ;-)