reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny wiem że już po Świętach ale życzę Wam wszystkiego dobrego :)
Miałam taki zapieprz w pracy, potem wpadlam w wir zakupowo kuchenno sprzatajacy że wieczorem nie wiedziałam jak sie nazywam. Do tego Antos nie chodził do przedszkola w czwartek i piątek bo miał bardzo brzydki kaszel i trochę gorączki, ale przeszło i obylo sie bez lekarza.
Święta raz u teściów raz u moich rodziców, a jutro przyjeżdża do nas kuzynka męża z córkami (tak przedluzamy sobie Święta ;) )

Na Sylwestra nie było planów aż w końcu w ostatniej chwili zdecydowaliśmy że idziemy ze znajomymi na bal. Nie wiem nawet co tam będzie ale chcemy wykorzystać jeszcze chwile gdzie łatwiej oddać w opiekę dwójkę dzieci niż trójkę ;)

Do tego jestem zalamana zmiana przepisów podatkowych od nowego roku bo wywroci to moja pracę do góry nogami :( masakra jakas i dużo czytania i poznawania wszystkiego Ehhh
Dobrej nocy

Andziak super fotki z Chrztu - fajna z Was rodzinka :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ho Ho Hooo..... i po mikołaju pozostało tylko wspomnienie
p.gif

Witam poświątecznie ;) chłopaki w domu, a ja w pracy, trochę ogarniam i wracam do domu ;)

Andziak chrzciny udane :) piątki przybijam starszakom i Jędrulę całuję :)
Nullka fajnie z tym balem :)
my sylwestra może zaczniemy w sobotę:-D

pozdrawiam i czekam na resztę ekipy ;)

A u nas po chrzcinach w jędrule cos wstąpiło zamiast na odwrót. Wieczorem wrzask albo przemeczenie albo kolki. W dzien tez tylko nosić. A ja wysiadam. Bo jeszcze 3 w domu.A wczoraj w kościele znowu wróciło pragnienie córeczki i zazdroszcze mamom które je mają.kiedy to minie...

A u nas po chrzcinach w jędrule cos wstąpiło zamiast na odwrót. Wieczorem wrzask albo przemeczenie albo kolki. W dzien tez tylko nosić. A ja wysiadam. Bo jeszcze 3 w domu.A wczoraj w kościele znowu wróciło pragnienie córeczki i zazdroszcze mamom które je mają.kiedy to minie...

andziak mysmy tak z nadia po chrzcie mieli przed jak by dziecka nie bylo a po caly czas ryk;/ kolka a pozniej zeby ;/ i tylko nosilam zeby nie plakala i wiem jak bylo ciezko a ty masz jeszcze trojke dzieci to dopiero musisz byc zmeczona... oby szybko minel !!!

Andziak super rodzinka :)
Co tu takie pustki, wszyscy jeszcze świętują ???
Daria wrzuciłaś filmik na fb, a przez przypadek wysłało mi się zaproszenie ;)
Nullka, czy pracujesz w księgowości bo piszesz o przepisach podatkowych ???
Z nowości to mój mąż dostał dofinansowanie na własną działalność gospodarczą no i rusza z tym wszystkim a ja póki co nawet nie bardzo mam mu jakoś pomóc, bo niestety koncówka roku i pracy mnóstwo :((
Dobrze ze jeszcze jutro i znów wolne :)
Ann co u Ciebie ?

Zaglądam pożno wieczornie..
Informuje ze wrocilismy do domku cało i zdrowo...
Jutro postaram sie kilka fotek wrzucic...a na przedsmak wrzucam jedną:))))
dziewczyny mega usciski...dla kazdej..

Andziak
widze Jedrus juz ochrzczony...calusy dla Aniolka:)))))

Grudzien w Italii:)))))
557196_4594871663143_635224112_n.jpg

daria a co jej dawałaś na te kolki?

z polskich aptek pomogla biogaia i colinowi tezja dawalam i byla cisza , (na poczatku jej nie mialam w niemczech to mial 2 -3 razy kolke ) dawalam sab simplex nic nie pomagalo dawalam lafexpomagalo na poczatku pozniej juz nie i na koncu biogaja i byla cisza :) i czopki vibrucol tez byly dobre

reklama
Andziak u nas na kolki sprawdzały się kropelki collinox. Ale najlepiej działala ciepła suszarka nad brzuszkiem nie za blisko i do tego przykryć pieluszką brzuszek i masować. Mały zasypiał w mig. Jeszcze pomagał czasami leżaczek z wibracjami. Mieliśmy kolki bite 3 miesiące

Do góry