reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pisałam do Was posta a tu nagle przez 3 sekundy prądu nie było i oczywiście wszystko poszło w kosmos. Tak w wielkim skrócie:

Koliber
, dzięki kochana, po cichu liczę, że to nie bostonka albo ją po prostu delikatnie przechodzę. Ja bym na Twoim miejscu piła te ziółka na owulkę. Jak będziesz mieć wyraźną krechę na teście owu to wklejaj fotkę :-)

Tasha, Sonia się super rozwija, ucałuj ode mnie małą zdolniachę! Kaja się strasznie ruchliwa zrobiła, raz ją zostawiłam na chwilkę na przewijaku (oczywiście był on na podłodze) a po 3 minutach była metr dalej na macie :-) A ubranko żadne wyszukane, poszłam po najmniejszej linii oporu i kupiłam po prostu coś by było białe i nie kosztowało fortuny, jak pstryknę fotosa to wkleję :-)

Anecia, piękna krecha, GRATULUJĘ! Pewnie implantacja była w 6-7 dpo skoro tak ładnie już widać :-)

Daria
, czekamy na fotki, na pewno są cudne!

Mama, ano niestety jutro znów poniedziałek, ja już w niedzielę mam często doła z tego powodu, że jutro poniedziałek a ostatnio złapałam się na tym, że w sobotę miałam doła z tego powodu, że jutro niedziela i poniedziałkowy dół hahaha :-D

natusia
, a wyniki morfologii ma dobre? Pamiętam, że jak byłam dzieckiem to też mi często krew z nosa leciała a okaz zdrowia ze mnie, wyobrażam sobie jak się martwisz :-(, oby wszystko było w porządku a zmartwienia zdrowotne nareszcie opuściły Ciebie i Twoją rodzinę. I oczywiście oby ułożyło się z pracą M, co za paskudne czasy jeśli chodzi o pracę.

monico, no to bardzo mnie pocieszyłaś :-) Ja od kilku dni zauważyłam, że Kaja mniej płacze i tyci łatwiej zasypia ale nie wiem na ile to zbieg okoliczności, na ile wiek a na ile wpływ herbatki Hippa z melisą :-D Krzysiu bardzo późno zaczął ząbkować i nawet nie wiem kiedy powyłaziły mu poszczególne zęby, jakoś tego nie odczułam, oby z Kają było podobnie.

Magda
, co u Ciebie, jak się czujesz? Jak córeczki?

reklama
I co - może jeszcze zaplanujecie kolor włosów, oczu, a jak sie urodzi brzydsze niż planowaliście to won do domu dziecka ? Już ja znam takie ,,kochające dzieci", co to jak jest piękne i zdolne to kochają, a jak np. ma zespół Downa to udają, że to w ogóle nie ich !

Wiesz, ja odnoszę wrażenie, że piszesz powyżej po prostu sama o sobie. Nie będę tego nawet komentować, bo i po co.

I nie prowokuj do awantur bo po prostu zostaniesz usunięta z forum.

Zajmij się czymś innym

mielismy dzis fajowy dzionek, pogoda dopisywala,slonko extra grzalo spotkalismy sie w kawiarni z nasza znajoma,wszamalismy desery lodowe poplotkowalismy a pozniej wszyscy poszlismy na plac zabaw. Do domu dotarlismy po 19 a pozniej skype z dziadkami:)

w ogole te testy owulacyjne to jakas masakra, zauwazylam,ze sluz robi sie plodny, szyjka miekka i otwiera sie,sexic mi sie chce na maxa a testy nic nie pokazuja, tempka tez caly czas stala,wiec co jest grane??
dzis bylo poranne szalenstwo lozkowe.nic tylko wyczekiwac na kinderniespodzianke a jesli beda z tego dzieci to raczej nie ludze sie na dziewuche, bo nie mam pojecia jakie bylo ph przed, jedynie po zaaplikowalam zelik,no i w ciagu dnia utrzymywalo sie juz na niskim poziomie, wieczorem podskoczylo (nie mam pojecia ile czasu bylo podwyzszone?moze 2-3h?)
no i skoro szyjka miekka to chyba na owu to wyglada?

Piraniu

Ufff to mysle, ze jednak nie będzie chorobsko atakowalo

Mama

ooo to em spisal sie na 5:)

Truskaffka
Zostalo jeszcze dla mnie murzynka??
PS trzymam kciuki za wizyte:)

Kinga

Za Ciebie tez trzymam kciukaski, uda się:)

Marzycielka
Moje testy owutesty tez gowno pokazuja:/

Anecia
cichaczem gratulacje:)

Daria
Na kolki polecam Ci Sab Simplex oraz w przypadku bardzo silnych napadow kolkowych w de dostaniesz czopki carum carvi (polecila nam je nasza polozna)

Wpadłam jeszcze do was na chwilke przed spaniem ;-)

Piranha bardzo dziękuje za odpowiedz :-)

Natusiu rozumiem doskonale twoje zmartwienie. Tez bym przeżywała gdyby któremuś z moich chłopców lala sie krew z noska.
A może to z osłabienia po tej chorobie? Miejmy nadzieje ze było to jednorazowe, a jak pójdziesz do lekarza to zapytasz.

Anecia wow! A jednak dobra miałas intuicję zeby zatestowac :-)
Czekam z niecierpliwością na jutrzejszy poranny test i trzymam &&&&&&&&&

Kinga tobie rownież nadal kibicuje &&&&&&&&&&&&

Piranha to przed tobą pracowity tydzień. Dużo osób zapraszacie na chrzciny?

Aga nie widziałam twojego wykresu ale wyczytalam u Natusi ze jednak sie nie udało :-(
Tule kochana i wierze ze jak nie ten cykl to następny bedzie twój ;-)

No właśnie Magda, jak sie udały urodzinki? :-)

Patrysia a u ciebie jak imprezka?

Daria ostatnio zaciążyła Czarna, Noemi to chyba wiesz i chyba tyle ;-)
No i czekamy na test Kingi i Aneci :-)

No, to chyba tyle, życzę spokojnej nocki i przyjemnego przyszłego tygodnia ;-)

Dziewczyny jestem ale mam ponad 50 stron do nadrobienia i nie wiem co u Was :(
Nie było mnie bo musiałam nadrobić pracę bo przez wieczorne zle samopoczucie narobilam sobie zaległości nie tylko w pracy ale i w domu. Jeszcze dziś konczylam robotę ale mam nadzieję że jutro uda mi sie zapoznać co u Was.

U mnie raz lepiej raz gorzej , mdłości jeszcze są ale daje radę ;) brzuch już rośnie i jest lekko zaokraglony. Kurcze to już 10tc :)

Dobrej nocy
Popisze jutro

no i niedziela pięknie nam minęła :) dzieciaki przeszczęśliwe, sama radość patrzeć na ich zabawy, rozmowy, chodzenie za rączki...:tak::-):-D

Pirania to ja już od dziś zaciskam kciuki za chrzest i z dnia na dzien coraz bardziej będę zaciskać :)
na te kasztanki to ja czekam :p ale spokojnie, nie teraz to za niecałe trzy tygodnie będzie usg połówkowe, zleci szybko i może maluch będzie współpracował :p
aaa w ogóle to patrzę na suwaczek Kai i wierzyć mi sie nie chce jak czas zapiernicza :p
Kinga :) mocno kciuki zaciskam!!!!
Koliber hehe odcierpiałaś winko:-p
Tasha nie nastawiajcie sie na rozwikłanie tajemnicy :-D :-Dnie ma totamto...trza swoje odczekać hahaha
Anecia SUUUPPPERRR!! Trzymam Kciuki żeby kreseczka pięknie ciemniała !!!!!!!
Daria super że chrzciny udane :) na fotki czekam :)
Mama Ty to pięknie umiesz łączyć przyjemne z pożytecznym ;)
Natusia tulę, z noskiem to może nic poważnego, oby się nie powtórzyło
a za M mocno trzymam kciuki
Ann pięknie wam dzień zleciał :)
murzynkiem jeszcze mogę podzielić, niewiele go...ale ale..zawsze coś hihihi
Nullka myślałam właśnie o Tobie, super że jesteś :) leci czas no nie...jeszcze chwilka i usg genetyczne będziecie robić :) niech brzusio rośnie i gwiazdeczka też :)

dzieńńńńńńń dobry :))

wlatuje przed pracą życząc dnia miłego ..
chwili wytchnienia przy aromatycznej kawie..
grzecznie bawiących sie dzieci ..
długich drzemek maluchów.

zdrowia dla chorowitków ..
II kresek na testach

i co tam jeszcze która potrzebuje ;))))

pa.będę po 16.00 :)

Dzien dobry.....

.....wpadam na chwileczke, za oknem ciemnosc i deszcz...
wczorajszy dzien byl katastrofa!!!! Pol dnia zwijalam sie z bolu, jajnik z ktorego prawdopodobnie byla owulacja tak bolal, ze masakra. Nie mialam sily ani ochoty na nic. Zobaczymy co dzis bedzie sie dzialo.

Piranha jak znajdziesz czas to luknij na moj wykres, czy ten bol moze byc przyczyna nie pekniecia pecherzyka (jesli byl) ?????
Pozniej was poczytam i sorki ze nie pisze do kazdej. Nadrobie to pozniej.

Milego dzionka dla wszsytkich. Buziaczki

Ostatnia edycja:
Kinga, super to wygląda, trzymam kciuki by dzidzia była dzielna i tym razem nie opuściła brzuszka, mocno wierzę, że tak będzie!
Kasiu kochana.. ale nie wiadomo czy dzidzia wogóle jest :( narazie to nic nie wiem jeszcze. czekam poprostu.

testu nie robiłam gin kazał zrobić po tygodniu nastepny. czyli w pt.

Pozdrawiam WAS!

reklama
Hej Dziewczyny!!!
Wpadłam się przywitać :-)
życzyć wam Miiiłego dania i powiedzieć że pamiętam o was wszystkich i o każdej z osobna zaciskam &&&&&& z całych sił za powodzenie w staraniach :-) Kochane moje Muszę już spadać PAPAPPAPAPA 3 Majcie sieę!!!!!

Do góry