reklama
E
Ewcia81
Gość
no tak,,dalej w tamta manke,,Ewcia troszkę pokropiło i poszło na Gdańsk....;-) pewnie do Kasi2005....hihihi.
Kasiu2005 ???????
kasiu i jak leje?? albo lało..
a gdzie te ansze kobiałeckzi...???
E
Ewcia81
Gość
dobranoc asus
ja tez mzykam
synio wyakpkany,,takze papa
do juterka
ja jutro od 10 do 15 w prayc,,bllee
ale jeszcze 3 dniiii
ja tez mzykam
synio wyakpkany,,takze papa
do juterka
ja jutro od 10 do 15 w prayc,,bllee
ale jeszcze 3 dniiii

jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
witam 
jestem, jestem
, ale jakoś tak zeszło,że brakło w weekend czasu na kompa - w sobotę wzięłam sie za porządki, bo już chata zarastała 
a w niedzielę nawiedzili nas teściowie i pół dnia siedzieli, potem Kościół i już wieczorek, a wieczorkiem ......
:-)
a poza tym muszę Wam się wypłakać, ale z zakupu chaty chyba nic nie będzie, bo rzeczoznawca z banku zrobił nas na szaro, będziemy jeszcze starali sie podwarzyć jego opinię, ale podejrzewam,że z bankiem nie wygramy

takie wieści z 13 w piatek 

ale jakoś już to przełkneliśmy i narazie sobie odpuszczamy, chyba,że trafi się jakaś okazja, to będziemy działać dalej
miłego dnia
i życie wróciło do normy

jestem, jestem

a poza tym muszę Wam się wypłakać, ale z zakupu chaty chyba nic nie będzie, bo rzeczoznawca z banku zrobił nas na szaro, będziemy jeszcze starali sie podwarzyć jego opinię, ale podejrzewam,że z bankiem nie wygramy

miłego dnia

i życie wróciło do normy

jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
zaniżył, jak zaniżył, :-( ale napisał coś w stylu( nie widziałam jeszcze tej opini, tylko przez telefon) ,że jest to działka letniskowa, a na takie działki bank nie daje kredytów
nie wiemy na jakiej podstawie tak napisał, dzisiaj będziemy w banku, to spróbujemy to wyjaśnić
przecież sam fakt ,że domek jest mały ( nie każdy potrzebuje kilometry do mieszkania) działeczka zadbana, obsadzona kwalifikuje ją jako letniskową 

reklama
Podziel się: