reklama
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Kasiu no to nie zaciekawe wieści niestety
no niestety
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Kasiu, faktycznie nie za ciekawie :-( ale da się coś z tym zrobić aby było dobrze ?
i ja życzę miłego dnia, ja dzisiaj w pracy tylko do 12.00, bo na 15.00 jedziemy na ślub koleżanki - też sobie datę wybrali 13 w piatek ! dobrze,że chociaż r jest w miesiącu na szczęście

Dorotka, a jak dzisiaj samopoczucie, lepiej troszkę, czy choroba mocno trzyma ?
Asus, Medio ( chyba w Polsce ???) , Ewcia, Beatka miłego

i ja życzę miłego dnia, ja dzisiaj w pracy tylko do 12.00, bo na 15.00 jedziemy na ślub koleżanki - też sobie datę wybrali 13 w piatek ! dobrze,że chociaż r jest w miesiącu na szczęście

Dorotka, a jak dzisiaj samopoczucie, lepiej troszkę, czy choroba mocno trzyma ?
Asus, Medio ( chyba w Polsce ???) , Ewcia, Beatka miłego

E
Ewcia81
Gość
hej wam
hej wam dziewcyznyy
ja juz weekenduje i supcio,,juz koniec szkoly,,naareszcie,,w pon wtorek is rode lzuackie lekcje,,filmy gry itp,,takze spoko,,a w czwratek ide z dziecmi do kina na jakis film no i w piatek koniec tego dobrego,,Wakacje sie zaczna,,hehe,,a ja bezrobotna,,,o masz ci los....
jarzebinko udanego wesela...
asus buziaki
Beciu medio,:-)Kasia,Dora i restza was kobaileczek pozdrawiam,i zycze udanegow eekenduuu
hej wam dziewcyznyy
ja juz weekenduje i supcio,,juz koniec szkoly,,naareszcie,,w pon wtorek is rode lzuackie lekcje,,filmy gry itp,,takze spoko,,a w czwratek ide z dziecmi do kina na jakis film no i w piatek koniec tego dobrego,,Wakacje sie zaczna,,hehe,,a ja bezrobotna,,,o masz ci los....
jarzebinko udanego wesela...
asus buziaki
Beciu medio,:-)Kasia,Dora i restza was kobaileczek pozdrawiam,i zycze udanegow eekenduuu
Dziewczyny czy Wy widzicie co się stało z pogodą? A prosiłam Medio żeby nie zabierała ze sobą angielskiej pogody
;-) 
no i proszę. Na szczęście w przyszłym tygodniu Medio wraca do Anglii więc nadzieja że zabierze te deszcze ze sobą

. A tak prawdę mówiąc to naszej suchej ziemi przyda się trochę wody bo trawa to już wygląda jak siano. Za tydzień jadę na wakacje więc proszę o słonko
:-);-).
Miłego weekendu
:-)

Miłego weekendu

reklama
Jarzebinka , Ewcia , Beatko , Dorotka , Medio , Aniu witajcie dziewczyny:-):-):-)
Ja dziś na 16.00 idę na wesele . Nic nie mówiłam bo myślałam że nie pójdziemy , ale dzwoniłam do gina i powiedział że mam iść tylko polki nie tańczyć

Mnie to nawet się nie chce , najchętniej bym się położyła , ale dziewczynek mi szkoda , one tak bardzo chcą iść , a o ciąży jeszcze im nie mówiłam , poczekam aż minie 3 miesiąc

Miłego wieczoru i wspaniałej nocki ;-)
Ja dziś na 16.00 idę na wesele . Nic nie mówiłam bo myślałam że nie pójdziemy , ale dzwoniłam do gina i powiedział że mam iść tylko polki nie tańczyć

Mnie to nawet się nie chce , najchętniej bym się położyła , ale dziewczynek mi szkoda , one tak bardzo chcą iść , a o ciąży jeszcze im nie mówiłam , poczekam aż minie 3 miesiąc

Miłego wieczoru i wspaniałej nocki ;-)
Podziel się: