reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
DZIEŃDOBEREK
Miłego dnia wszystkim życzę :tak::-):-D:tak::-):-D:tak::-):-D:tak::-):-D:tak::-):-D
Ale Polacy zawalili :-( w 92 minucie !!!! Katastrofa !!!!

Kasiu, faktycznie nie za ciekawie :-( ale da się coś z tym zrobić aby było dobrze ?

i ja życzę miłego dnia, ja dzisiaj w pracy tylko do 12.00, bo na 15.00 jedziemy na ślub koleżanki - też sobie datę wybrali 13 w piatek ! dobrze,że chociaż r jest w miesiącu na szczęście :tak::-D:laugh2:

Dorotka, a jak dzisiaj samopoczucie, lepiej troszkę, czy choroba mocno trzyma ?

Asus, Medio ( chyba w Polsce ???) , Ewcia, Beatka miłego :tak::-D:tak:

hej wam
hej wam dziewcyznyy
ja juz weekenduje i supcio,,juz koniec szkoly,,naareszcie,,w pon wtorek is rode lzuackie lekcje,,filmy gry itp,,takze spoko,,a w czwratek ide z dziecmi do kina na jakis film no i w piatek koniec tego dobrego,,Wakacje sie zaczna,,hehe,,a ja bezrobotna,,,o masz ci los....

jarzebinko udanego wesela...
asus buziaki
Beciu medio,:-)Kasia,Dora i restza was kobaileczek pozdrawiam,i zycze udanegow eekenduuu

Cześć

Kasiu będzie dobrze, tylko myśl pozytywnie.

Jarzębinko miłej zabawy......;-)

Ewciu, Dorotko, Medio, asus miłego dnia......;-)

Dziewczyny czy Wy widzicie co się stało z pogodą? A prosiłam Medio żeby nie zabierała ze sobą angielskiej pogody :) ;-) :-D:happy:no i proszę. Na szczęście w przyszłym tygodniu Medio wraca do Anglii więc nadzieja że zabierze te deszcze ze sobą:-D:-D:-D. A tak prawdę mówiąc to naszej suchej ziemi przyda się trochę wody bo trawa to już wygląda jak siano. Za tydzień jadę na wakacje więc proszę o słonko:tak::-);-).

Miłego weekendu:happy::-)

Cześć

Aniu będzie śliczna pogoda- zobaczysz.

Medio jak pobyt w Polsce?????

Kasiu jak samopoczucie?????

asus, Dorotko, Ewciu miłego dnia.

reklama
Jarzebinka , Ewcia , Beatko , Dorotka , Medio , Aniu witajcie dziewczyny:-):-):-)
Ja dziś na 16.00 idę na wesele . Nic nie mówiłam bo myślałam że nie pójdziemy , ale dzwoniłam do gina i powiedział że mam iść tylko polki nie tańczyć :-D:-D:-D
Mnie to nawet się nie chce , najchętniej bym się położyła , ale dziewczynek mi szkoda , one tak bardzo chcą iść , a o ciąży jeszcze im nie mówiłam , poczekam aż minie 3 miesiąc :tak::tak::tak:
Miłego wieczoru i wspaniałej nocki ;-)

Do góry