reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kinga, odpisałam już :-), w takim razie miłego wypoczynku! :-) Mój M też ma dziś wolne, wziął cały tydzień a potem 2 tygodnie ojcowskiego więc Krzysiu nareszcie będzie miał tatusia całymi dniami :-) ...jutro z samego rana badania krwi (muszę powtórzyć morfologię, sód, potas i układ krzepnięcia gdyż anestezjolog chce świeżutkie wyniki), w środę przed 10-tą wizyta w szpitalu a w czwartek liczę na Wasze kciuki bo już mi się CC śni po nocach.

Piranha trudno wyczuć który to dzień po bo testy mi fiksowały w tym cyklu także owu mogła być 9 dc albo 18dc a dzisiaj mam 23dc więc zgaduj zgadula :-)

andziak trzymam kciuki za wizyte:tak:
u mnie z pierwszej ciazy z wydruku z usg z 12tc tez jest wpisane ze syn.

piranha masz juz stresa? bo ja z jednej strony chce miec to juz za soba (aczkolwiek zero objawow:szok: wszystko ustalo:szok:) a z drugiej strony boje sie jak chol.era i jak tylko cos mnie chwilowo chwyta to w myslach poatrzam "oby to nie to, oby to nie to , oby to nie to" hahaahahhaha

hej dziewczyny. nie wiem czy bede dzisiaj testowala bo nie mam moich testow owul. :wściekła/y: kurcze zawsze cos nie tak :-(
Mama to naprawde wielkie nieszczescie kiedy caly twoj dorobek traci sie w ciagu jednej chwili :-(
Trzymam kciuki kochana, zeby chociaz tobie sie udalo &&&&&&&&&&
Andziak powodzenia &&&&&&&&&&&&

mam pytanie do dziewczyn w podobnym wieku ciazy do mojego czy tez macie takie ruchliwe dziecko caly czas kopie tak mocno ze nie mozecie wytrzymać z bolu? z Nadia jak bylam w ciazy tak samo mialam od ran do wieczora tak mnie kopala brzuch to caly czas skakal i teraz znów powtórka;/
Pirahna teraz to czekanie do czwartku to chyba najgorsze pewnie bedzie sie dluzyc ;/ ja sie boje ze nie dotrwam do terminu co chwile nadia na mnie wskakuje samo podnoszenie jej to utrapienie ;/

reklama
Do góry