reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miss ja tearz ogladam KAC VEGAS na tvn :))) uwielbiam ten fim. oglądałam wszystkie czesci rewelka:))
dzieki za polecenie filmu pewnie sie skuszę bo nie kojarzę

"Kac Vegas" też teraz oglądam bo słyszałam, że fajny a nigdy go nie widziałam.
Jesli chodzi o "Babel" to naprawdę polecam, film zrobił na mnie duże wrażenie, po skończonym seansie w kinie, jak się zapaliły światła ludzie przez 5 min siedzieli jeszcze na miejscach w milczeniu. Dziwny film ale godny uwagi...

reklama
Dzieki MissBella i Kinga- za polecenie filmów!
Kinga- testowanie 28.03- dzieki!

Księżniczko- tych pasków z czarnym napisem już niestety nie kupisz, bo producent teraz produkuje z jasnym napisem i co za tym idzie paski też różnią się od tych poprzednich. Są gorsze, ale na pewno lepsze takie, niż wcale. Odczytać ph można, ale nie tak dokłądnie, ale mocno w przybliżeniu.
Lepsze, ale i droższe sa paski mercka.

Lacibios femina stosowała przez cały cykl Tasha i zaszła w ciąże, także mozna.

hej kochane:-)

byłam u sąsiadki na serniczku i kieliszku wina-fajnie było;-)

Aneczka pięknie się czyta o tym, ile córunia daje Ci raości-mam nadzieję, że też kiedyś tego doświadczę;-)

Matik:-(

Marzycielka późno owulację, to mam ja, bo w okolicach 25 dc:-(

dziewczynki czym Wy robicie tą irygację-strzykawką? napiszcie mi, jeśli to nie problem, kiedy i jak to się robi

księżniczka o tak, Piranha jest niezastąpiona:tak: niesamowitą ma wiedzę

Missbella chyba nie dam rady już obejrzeć tego filmu, bo o tej porze przeważnie już spię;-)

Ksiezniczka jesli chodzi o bol piersi to nie jestem pewna czy to przez B6, bo ja lykam juz prawie dwa miesiace i w tym cyklu nie mialam bolu piersi miedzy owulacja, a okresem, co bardzo mnie zdziwilo. we wczesniejszych cyklach zawsze mialam taki bol.
Ewcik a ile trwaja twoje cykle, bo moje ostatnio zawsze 26dni.? a to za krotko bo wtedy faza lutealna wychodzi tylko 10dni :no:

Znów cały dzień problemy z internetem i dopiero teraz jestem. Dzięki kochane za wszystkie miłe słowa!

Ewcik, irygacje robisz albo strzykawką (na in-gender piszą o takiej 12 ml) albo irygatorem, należy to robić powoli, delikatnie i najlepiej w pozycji leżącej.

Marzycielko, witamina B6 powinna Ci z czasem wydłużyć fazę lutealną, zobacz jaką Mama miała w ostatnim cyklu piękną FL.

Oj jak ja bym też sobie dla relaksu jakiś filmik obejrzała a tu Krzysiu dopiero przed sekundką zasnął ;-) Jutro o 10 mam wizytę u gina więc trzymajcie kciuki, ciekawe czy będę mieć USG i czy skieruje mnie na krzywą cukrową 3-punktową. Kolorowych snów wszystkim życzę!

Witam porannie..a raczej o świcie...moje dziecKo wstalo po 6
Przybiegl do nas do lozka i wola "Mamo kake..am am" Wszystko ładnie , pięKnie tylko czemu tak wczesnie!!!!!
Co do uszu Maksia to wporzadKu...to chyba bylo jednorazowe i na skutek nalania wody do ucha podczas kapieli, zrobilo mu sie cisnienie i dlatego plakal...no narazie jest wszystKo Ok.

AneczKo- wspaniale jest czytac jak bardzo jestes szczesliwa...Gratuluje Ci tej pieknej rodziny. To prawda ze "W Rodzinie TKwi siła:)" Ja wczoraj wieczorem do meza mowie ze taK bardzo sie ciesze ze mamy naszych chlopcow, ze kazdy z nich jest tak inny i jednoczesnie tak wiele radosci nam daje...a jest tyle par ktore nie maja w ogole dzieci...Zycze kazdemu tego szczescia:)

Mama- a co Ty tak dzis do pracy???? ja dzisiaj musze ogarnac chalupKe i pogotowac bo wieczorem goscie.

Patrysiak Smutno tu bez Ciebie..................

Hej, dzis pospaliśmy:) dopiero co wstałam przed chwilą. pijemy kawkę i ruszam na spacer z Aslanem a potem ide jeszcze na miasto kupić cienie i róż.
U nas ślicznie słonecznie jest aż miło.
Życzę wam przyjemnego weekendu!!! :)

Miss
film Babel fajny! warto obejrzeć to fakt.
Gal wiec testujecie razem z Krzysią :-)

MISSBELLA-- 15 marca
AGULEK-- 16 marca
BETSIE-- 17 marca
MAMA-- 28 marca
GAL--28 marca
JULIANA-- ?
NULLKA -- zaczyna marzec/kwiecień
TRUSSKAFKA -- zaczyna w kwietniu
KINGA-- od kwietnia

piranha za USG:) napewno wszystko bedzie ok:tak:
ja wczoraj ciezka noc mialam Nadia uderzyla w nocy w szafe i cala warge rozwalila:-(tak jej krew leciala dzis dokładnie obejrze co sie stalo bo wczoraj nie chcialam juz jej męczyć..
milego weekendu zycze

Hello Babeczki;))

Monico, Aneczko super ze szcześliwe jestescie, mam nadz.ze juz kazda z nas poczuje to samo;)))

Daria ałćććć, mój bąbel rzwalił sobie warge jak zaczynał chodzic i miiał 3 szwy krew byla wszedzie na ubraniu w buzi i na podlodze i nie wiedz co sie stalo i w co uderzył...brrrrr masakraaa. No i blizna jest do dziś...

Piranha czekamy na wieści jak u lekarza i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Musi byc si nie ma innej opcji, super gdyby usg zrobila;)))) ja to uwielbialam najbardziej z calej wizyty hihi. No a Krzysiu słodziutkiiiii ale bedzie mial powodzenie hihi my loczki po 2 urodzinkach scielismy ze wzgledu,ze maly ma strasznie geste wloski i latem strasznie sie pocil.

Mama, Gal, Kinga tule i ciągle trzymam&&&&&& no kurka wkoncu musi sie udac co nie???? dlaczego inni "raz dwa" w ciąze zachodza a jak my chcemy nic z tego nie wychodzi???;/// ja az sie boje jak to u nas bedze tez mam hormonalne problemy wiec sie nie nastawiam ze pojdzie raz dwa:(((nietsety.... i ja chyba zaczne sie starac jak sie okaze co z praca dalej.

Czarodziejko ale czeka Cie super dzien!!! :))) jest duzo pracy przy takiej imprezce,ale te domowe sa najlepsze wiec udanego wieczorku slolnce;****

Axari, a jak Twoej sampoczucie? Juz mdlosci miaja? Zakupki extra;)))

Miss trzymam &&&&&&&&&&&&&&& za owocne zakonczenie tego cyklu;****

Truskaffko, a co u Ciebie? Jakie plany na weekend?:)

Kate, maluszka widziałam no słodziaczek do schrupania;*************

A my wczoraj znowu na pogotowieu bylismy, maly 39st mega kaszel i katar.... no i wirusowe....dostal leki i antybiotyk w razie gdyby do 3 dób nie bylo poprawy...ale noc była paskudna wstretna goraczka byla prawe cala noc a organizm na leki ne reagowal, dalam mu ibum po godz paracetamol bo tragedia ciagle ponad 39st teraz siedzi biedny ale blady jest i oczy szkliste ma:((( ciage cos w tym przedszkolu lapie;((

Miłej sobotki u nas zimno ale slonecznie;*************

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny witam wiosennie .Moje działanka się rozpoczęły,a ja jakoś od początku nie wierze w ten cykl.Chuchajcie i dmuchajcie na różowo .
PLIIIIIS.

Do góry