Hello Babeczki
)
Monico, Aneczko super ze szcześliwe jestescie, mam nadz.ze juz kazda z nas poczuje to samo
))
Daria ałćććć, mój bąbel rzwalił sobie warge jak zaczynał chodzic i miiał 3 szwy krew byla wszedzie na ubraniu w buzi i na podlodze i nie wiedz co sie stalo i w co uderzył...brrrrr masakraaa. No i blizna jest do dziś...
Piranha czekamy na wieści jak u lekarza i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Musi byc si nie ma innej opcji, super gdyby usg zrobila
))) ja to uwielbialam najbardziej z calej wizyty hihi. No a Krzysiu słodziutkiiiii ale bedzie mial powodzenie hihi my loczki po 2 urodzinkach scielismy ze wzgledu,ze maly ma strasznie geste wloski i latem strasznie sie pocil.
Mama, Gal, Kinga tule i ciągle trzymam&&&&&& no kurka wkoncu musi sie udac co nie???? dlaczego inni "raz dwa" w ciąze zachodza a jak my chcemy nic z tego nie wychodzi???;/// ja az sie boje jak to u nas bedze tez mam hormonalne problemy wiec sie nie nastawiam ze pojdzie raz dwa
((nietsety.... i ja chyba zaczne sie starac jak sie okaze co z praca dalej.
Czarodziejko ale czeka Cie super dzien!!!
)) jest duzo pracy przy takiej imprezce,ale te domowe sa najlepsze wiec udanego wieczorku slolnce;****
Axari, a jak Twoej sampoczucie? Juz mdlosci miaja? Zakupki extra
))
Miss trzymam &&&&&&&&&&&&&&& za owocne zakonczenie tego cyklu;****
Truskaffko, a co u Ciebie? Jakie plany na weekend?
Kate, maluszka widziałam no słodziaczek do schrupania;*************
A my wczoraj znowu na pogotowieu bylismy, maly 39st mega kaszel i katar.... no i wirusowe....dostal leki i antybiotyk w razie gdyby do 3 dób nie bylo poprawy...ale noc była paskudna wstretna goraczka byla prawe cala noc a organizm na leki ne reagowal, dalam mu ibum po godz paracetamol bo tragedia ciagle ponad 39st teraz siedzi biedny ale blady jest i oczy szkliste ma
(( ciage cos w tym przedszkolu lapie;((
Miłej sobotki u nas zimno ale slonecznie;*************