reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej
Ja juz po:-)
Wszystko jest ok.
Widzialam moja fasolinke.
Z tego wszystkiego zapomnialam wziasc od lekarza fotki.:zawstydzona/y:
Beatka,od poczatku Ci mowilam,ze to Hania.
Jest sliczna.
Jagienka,corcia jak malowana.

Dido super, że wszystko dobrze. Wielkie te nasze fasolki, co nie?:rofl2:
A tak w ogóle jak się czujesz? U mnie na razie ok, żadnych przykrych dolegliwości. Tylko chyba zaczynam coraz więcej jeść, dziś strasznie mnie ssie w żołądku. Już myślę jak będę wyglądać? Z synkiem przytyłam 11 kg i brzuch było mi bardzo późnow widać, bo dopiero w czerwcu (rodziłam w październiku). Teraz coś czuje, że będzie wręcz odwrotnie, no ale, niestety taka nasza rola, ważne żeby dzidzia zdrowa była.

Beatka śliczna malutka, pięknie wygląda na zdjęciu. Gratuluje!!!!!!! To możesz rzucać się na róż!!! :-)

Czuje sie nawet dobrze,ciagle mi sie chce spac.
No i te poranne mdlosci-ale nie jest zle.
Mi tez sie chce ciagle jesc,nawet w nocy-choc staram sie tego nie robic;-)

Beatko Hania jest przecudna!!!!!!!! i juz po twarzy widac, ze to dziewczynka :-)))))))))))) Ale sie ciesze, ze Ci sie udalo!
No i nie nakrecaj mnie z ta dziewczynka, bo ja nastawiam sie na synka a po takich slowach moge cala ciaze miec nadzieje na dziewczynke;-)) wole sie nastawic na syna, przy porodzie najwyzej bedzie BIG SUPRAISE :-D
Btw kiedy pierwszy raz poszlyscie do lekarza? moge juz isc w piatek za tydzien? akurat bede przed wyjazdem to mi gin przepisze witaminki. Bedzie juz cos widac?
No i tez sie ciesze, ze termin bedzie na maj, to w czerwcu, poczatek lipca juz polecimy sie opalac na cale lato do PL;-D

Jagienko dziekuje za rozowe fluidki, a Laurunia jest cudowna!! No i przespanych nocy zycze :*

dido ktory u Ciebie tydzien?

ja dzis caly dzien mam ochote plakac... wszystko mnie doluje i nawet ze szczescia plakac mi sie chce;) no nie dociera do mnie, poza tym brzuch mnie bolal strasznie, z tego powodu tez mi sie chcialo plakac, ale wzielam Nospe i jest lepiej.

Ostatnia edycja:
Beatko...jupiiii!!!! Super, ze na 100 %juz wiesz ( wiem jak się czujesz- znam te motyle
biggrin.gif
) Widzisz , synek sie nie mylił! Cieszę sie twoim szczęsciem!
A Hania cudna......

dido, gratulacje :)

Beatka jak cudnie,że Haneczka potwierdzona jupiiiiiiiiii.

Olena tobie gratuluję mi test wyszedł tak samo w 24dc.

dziewczyny czy ten castagnus można brac tez jak ma sie zbyt krótkie cykle?
mam 26d.teraz ale zaraz po @ jest mokro :eek: a już 8-9dc.to masakra.

7fkKDsNhFDQ
Hej CioteczKi:))) Wstałam...wszedzie szaro, buro, i pada...:eek: nO ale weeKned ma byc Git..zobaczymy:)

Wybaczcie mi wczorajsze nieobecnosci ale bylam u dentysty....taK sie balam a leKarz uratowal mi ząbKa bez leczenia KanaloweGo:))))
BeatKo- Boziu jaka Hanusia jest Cudna....Bedziesz miala pieKną pamiątkę w postaci tego zdjecia!!!! Badz juz spoKojna...:))) I ciesze sie bo utrzesz nosa tym wszystkim niedowiarKom..i zazdrosniKom:)))))

Ollena, Dido- taK Wam GRATULUJE!!!!! Niech Wasze fasolinki zdrowo rosną:))))

reklama
Jagienka dziękuję za fotki. Malutka przecudowna. Taka malutka księżniczka.
Beatko ty niedowiarku teraz to chyba już jesteś spokojna. Hania na zdjęciu śliczna. Ładnie pozuje do zdjęcia już od początku.

Aż wam dziewczyny zazdroszczę-w dobrym tego słowa znaczeniu. Mam nadzieje że za jakiś rok lub półtora jak ja będę się starać to passa dziewczynkowa dalej będzie trwać.

Teraz kibicujemy angrzymiś, dido i ollenie-tak? Czy kogoś ominełam. Dziewczyny przypomnijcie mi ile dni przed owu wam się udało.

czarodziejko a ty śliczne fotki wklejasz. Urozmaicasz nam czytanie tymi zdjęciami nad którymi rozmarzyć się można.

Do góry