reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A mój synek daje mi popalić w sprawie smoczka:crazy:było tak fajnie że tylko na noc go brał a tu nagle od jakiegoś czasu mu się przypomniało żeby i na dniu:confused2:masakra jak mnie wkurza ten jego płacz krzyk aaaaaaaaaaaaaa:wściekła/y:poddaje się i wtedy mu daje ale M przychodzi i mu go zabiera i mówi ze musze być silna bo inaczej się nieodnauczy i MA RACJE ech:sorry:tak wiec dzisiaj nie dostał od rana ani razu ale co płacze to se płacze to zajme go czymś innym co i chyba jakiś śpiący był bo odrazu idzie się kłaść butelki i co woła TITI TITI musiałam go włożyć we wanienke i teraz się bawi:-pale wiem że znowu o niego poprosi :sorry:a mnie to denerwuje bo ten jego płacz krzyk o smoczka dobija mnie:zawstydzona/y::sorry:ciekawe jak to będzie drugi synek to Dominiś wszystko za nim będzie chciał pewnie robić to zacznie się smoczkowanie pampersowanie itd.itp.:sorry:

reklama
Cześć dziewcczyny! :)
Już po remoncie pokoju:-) bardzo ładnie wyszło powiem wam, jutro zdjęcie jakieś dodam to zobaczycie bo dziś już nie mam siły na nic.
Mieszkanie już wyorane. Jak dobrze że mam tak pomocnego męża:happy:

Pozdrawiam was serdecznie
i do jutra!!;-)
Buziaki

Kinga, to szybko sie uwineliscie z pokoikiem:)
Dobrze, ze maz nie próżnuje;)
Ja jutro zagonie mojego aby mi w koncu podkleil szuflade w komodzie gdzie maja byc rzezcy maluszka, bo rzeczy wyprane, poprasowane a jeszcze nie ulozone na miejscu...

Witam i miłego dnia życzę wam:) a raczej milutkiego pozytywnego weekendu:-)

Pozzzdrowionka for all

ah jeszcze jedno pytanie, dziewczyny na ile dni przed @ czujecie czułyście już napięcie w piersiach i ból podbrzusza.. ?

witam .....

ja dziś tylko na chwilkę, ale melduję sie już z maleństwem przy serduszku a nie pod serduszkiem - 3460 g i 53 cm mojego szczęścia urodziłam 23 czyli terminowo o 5.55 i jednak chłpiec czyli Kamilek :tak::-D:tak: zycze każdej takiego porodu, dodam tylko szybko, że przyjęcie na oddział było 5.30 a 5.55 było już po wszystkim, 3 parcia i dzidzia była na świecie :tak: a na izbę zajechałam z 9 cm rozwarciem.......... :tak::-D:tak:

pozdrawiam :cool2:

witam .....

ja dziś tylko na chwilkę, ale melduję sie już z maleństwem przy serduszku a nie pod serduszkiem - 3460 g i 53 cm mojego szczęścia urodziłam 23 czyli terminowo o 5.55 i jednak chłpiec czyli Kamilek :tak::-D:tak: zycze każdej takiego porodu, dodam tylko szybko, że przyjęcie na oddział było 5.30 a 5.55 było już po wszystkim, 3 parcia i dzidzia była na świecie :tak: a na izbę zajechałam z 9 cm rozwarciem.......... :tak::-D:tak:

serdeczne gratulacje.niech KAMILEK
zdrowo rośnie.:tak:

witam .....

Gratulacje dla rodziców:)
Niech się wam synek zdrowo chowa:-) Pozdrawiam serdecznie

A tu pokoik dziecięcy jaki zrobilismy (dla synka i planowanej córeczki;-))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jarzębinko i ja gratuluje serdecznie.Samych szczęśliwych dni dla Was i duzo zdrówka;-)

9cm rozwarcia- a Ty dopiero dojechałaś- szacun :-D w sumie tylko po to ,zeby go połozne odebrały :-D super;-)

94376e71f8a70e6abe64bb92ef54baf0.jpg

reklama
hej dziewczyny!Maz mi naprawil wieczorek komp wiec jestem:-)mam dobry humorek bo wlasnie przywiozlam wozeczek do domku i wszystkim sie podoba..teraz czekam tylko na nowego wlasciciela:-)

witam .....

GRATULACJE:-)
Gratulacje dla rodziców:)
Niech się wam synek zdrowo chowa:-) Pozdrawiam serdecznie

A tu pokoik dziecięcy jaki zrobilismy (dla synka i planowanej córeczki;-))

sliczny pokoik:-)a to ponizej bordera to jest tapeta??gdzie kupiona bo mi sie bardzo podoba..wlasnie myslalam aby uzyt taki motyw do salonu ze na dole wlasnie jakas tapeta w paseczki albo inny wzor a potem moze jakis border i kolor powyzej...tylko ja mam problem z jedna sciana jako ze mam w salonie miec schody to ta jedna sciana idzie az do samej gory pod skosy i nie wiem jak to pomalowac??doradzcie??postaram sie znalezc jakies zdjecie tej sciany i moze mi doradzicie!!

buziaczki dla reszty dziewczyn:)

Do góry