reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Bershka no tak się ułozyło widzisz :confused: ale ja wierzę że Twój synuś będzie zdrowy :tak: tak sobie człowiek myśli że to nauczka, ale nie wiadomo czy tak jest..
Wiadomo każdy ma swoje pragnienia, tak jak Patrysia teraz o córeczce, ale i tak najwazniejsze jest zdrowie dziecka. Mój M jak się staraliśmy marzył o córeczce, ale jak już zaszłam w ciążę to przestało to być ważne, ale nam jest łatwiej bo to nasze pierwsze dziecko. Może przy drugim tez będą takie dylematy :sorry2: Najwazniejsze żeby szczerze mówić o swoich emocjach i uczuciach, takie rozmowy i wyznania zbliżają nas tutaj na BB do siebie :)

reklama
dzień dobry:-)

Kiki baardzo Cię przytulam kochana, jessso ile Ty musisz przechodzić, ale wierze, że wszystko ułozy się dobrze i brat będzie zdrów, ściskam mocno

Margarittko do zobaczenie za 2 tyg:-) wypoczywaj

Pyszczku, Berchka, Royanna, Czarodziejka, Anufifi, Gieosia, Agniesiak, Pati 1 , Pati 2, mam nadzieję, że nikogo nie ominęłam:-)

Jarzębinko super, że się odezwałaś:-)buziaki:-)
beti jestes kochana,pamietasz o wszystkich;-):-):tak::-D

Heheh a ja nie robię żadnych wróżb :-D Nie wierzę w takie rzeczy ;-)

Pati ja to sobie myślę czasem że chciałabym chociaz raz przeżyć poród naturalny, żeby poczuć jak to jest :-D:szok: ale mam raczej niski próg bolu więc już się boję :szok::baffled: zobaczymy, w koncu tyle kobiet rodzi dzieci :-D

Beti kochana witaj :-)

Patrysiu to normalne odczucia, pragniesz córeczki i już

ale wiecie co jak piszemy sobie tak szczerze to ja napiszę też coś od siebie co teraz czuję...nie dla przestrogi dla innych ale jako wylewanie swoich żalów samej od siebie....pamiętam jak bardzo płakałam jak okazało się, że bedzie to chłopczyk..mój M mnie uspokajał, później co wizytę miałam to samo odczucie no i dopóki jak nie wyszły komplikacje....to taka kara dla mnie i dała mi takiego kopa w dupę, że teraz co wizytę czekam aż lekarka mi powie, ze to zdrowy piękny chłopczyk...mówi, że piękny ale że zdrowy...:-( to taka nauczka dla mnie... Teraz po tych przejściach mogłabym mieć 4 chłopców jednego po drugim :-D:-D:-D:-D ale zdrowych.

To się wyżaliłam :dry:

masz racje ile kobiet by dało gdzie teraz jesteś między nimi żeby ich dzieciaczki były całkowicie zdrowe:sorry2: dlatego powinniśmy martwić się o zdrowie a nie o płeć ale na teraz niestety jest to ode mnie silniejsze tzn.ja za bardzo pragne dziewczynki ja wszędzie jak chodze po ciuszkach żeby synkowi kupić widze różowe sukienki ach powinno mnie się tak przetrzepać porządnie po tyłku:sorry2:

patrysia moja pezyjaciolka rowniez ma 2 synow,2 miesiace temu urodzila sliczna....coreczke i w ciazy jadla same owoce,wiec jest szansa na dziewczynke...:tak::-):-D

hehe no tak ale ja powiem że z tym jedzeniem to tak nie wierze bo jak byłam w pierwszej ciąży to jadłam jak na dziewczynke a mam synka :-p:-D

dziewczyny z robilyscie sobie kiedys wrozbe z obraczki?:confused:

ja robiłam i zawsze wychodzi mi to samo chłopiec (czyli mój synek) i dziewczynka(i jak tu nie marzyć o dziewczynce) ;-)

reklama
Do góry