reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosiu masz racje, ja ma się labe to na wszystko czas :tak:;-)

Kiki imiona bardzo oryginalne ale nie w moim typie :zawstydzona/y: przepraszam Kochana wiec nie pomogę w wyborze :zawstydzona/y: na pewno w Niemczech są bardzo śliczne i popularne u nas jednak dominują Emilki, Natalki Aleksandry etc i właśnie takie mi się podobają. :tak::tak::tak:

reklama
Cześć, też się witam. Widze, że Wy od rana na nogach:-D.
Ja dziś jadę do pracy zawieść kolejn zwolnienie, ciekawe co powiedzą.:-D
Wydawało mi się, że już pogodziłam się z tym, że będę miała drugiego synka, ale chyba jeszcze nie dokońca. Mój mąż mówi, żeby z tym pogodzeniem zaczekać do połówkowego. Ja chyba wolałabym się juz zacząć godzić z tym, że to synek, bo później może być ciężej. Przepraszam, że Was tak zamęczam tymi wywodami ale u mnie to jeszcze wszystko świeże i cały czas na tapecie.
Pozdrawiam i miłego dnia życzę:-).

Madziu daj sobie czas.... :-) Pomyśl sobie, ze to dziecię tam jest w Tobie i jest mu bardzo przykro, ze mamusia i tatuś nie cieszą się z niego a On Was tak bardzo kocha i dziękuje Wam za to, że daliście mu życie :-( mój M mi tak kiedyś powiedział jak wyszłam z gabinetu z krzywa minką i od razu było mi lepiej ;-)

Piękna pogoda Jarzębinko,prawda :-)

a ja byłam w Twoich terenach na majówce ;-) w Podlesiu za Poznaniem, niedaleko Murowanej Gośliny, pięknie tam :tak::tak::tak:

Witam Wszystkich.

Witam sie i ja po długiej nieobecnosci. U mnie najpierw była awaria netu prawie 1,5 tygodnia potem wyjechalismy na bardzo przedłuzony weekend majowy na działeczkę także nawet nie miałam mozliwosci was podczytywac i chyba juz nie dam rady nadrobić.....................
U mnie 25 tc wczoraj byłam u lekarza i wszystko jest ok tylko jedno mnie martwi mała ma połozenie miednicowe i słysze to juz chyba trzeci raz wiec zaczynam sie martwić czy sie przekręci ?????????lekarz mówi ze jeszcze duzo czasu ale ja jestem z tych zamartwiajacych sie na zapas. A jak sie nie przekreci to jak wygladA TAKI PORÓD? Nie wyobrazam sobie poradzcie cos dziewczynki jak jestescie zorientowane w temacie.
Pozdrawiam wszystkie laseczki razem i każdą z osobna

DZIEŃ DOBRY:-)
KIKI jak mwcześniej pisałam podoba mi się CEYLAN:tak:
GIEOSKA no tak tez sie teraz już martwie o naszą PAULE:-(
BERSHKA to se nie żałujesz teraz rozrywki:-)
JARZĘBINKA witaj:-)
OKRUSZYNKA chyba cc lub sama nie wiem ale sie nie zamartwiaj jeszcze dzidzia ma szas na odwrócenie się;-)
MADZIA ja teraz juz też nastawiam sie że nie ważna jaka płeć aby było dzieciątko i zdrowe:tak:
POZDRAWIAM WSZYSTKIE:-)

Witam i ja :)
U nas nareszcie sloneczny dzionek!
Jak tylko namowie malego to ruszamy na spacer bo szkoda w domu siedziec!
Co do planowania plci, ja bym chciala coreczke, tak sie staralam, moj maz chcial drugiego synka, ale poniewaz widzi, ze mi zalezy na coreczce a Maciusiowi na dzidzi dziewczynce to tez juz by tak chcial. Wiadomo, najwazniejsze aby bylo zdrowe! Ale wiecie, mnie nakreca moja ciocia, co robi sliczne rzeczy na szydelku, glownie dla dziewczynek, i jak to widze to tylko mowie: achhh! Ja juz nakrecilam sie na dziewczynke, gdy bedzie chlopiec(za jakies 2 miesiace bedziemy moze wiedziec)bedzie mi ciezko, ale najwiekszy problem bedzie przestawic mojego smyka...Ale jakby co dam rade!

reklama
Poczytałam, poczytałam. Duzo sie dzieje.
U mnie nareszcie spokój. Od wtorku, 5go jestem na L4. 28 kwietnia bylam na usg i wszystko jest dobrze! Moje maleństwo miało wtedy 5cm.Macius byl z nami, chociaz myslal, ze jestesmy u dr bo skaleczylam sie w palec gdy tego dnia robilam kopytka. A smiesznie bylo, bo w szpitalu na poczekalni stal zlozony fotel ginekologiczny, i maly pytal: co to? To powiedzialam-taka specjalna maszyna. A maly stwierdzil-ta maszyna Cie wyleczy? Zabawne. Niby nic nie pytal, my mu nie mowimy, ze mam dzidzie w brzuszku, tylko, ze kiedys bedziemy miec dzidziusia i on sie cieszy. Mowi, ze to bedzie dziewczynka! Oby sie sprawdzilo.! U dr nas tylko na koncu bardzo zaskoczyl, bo wzial nagrana plytke dvd z badania i gdy spytalam go: co tam masz? Program? Uslyszalam: mam tu dzidziusia!!! Ale wszyscy, laznie z dr mielismy zaskoczone miny! Postaram sie Wam wkleic fotke z usg.
A czuje sie dobrze. Chcemi sie spac ciagle, mdlosci mijaja, alena gotowane ziemniaki i mieso nadal nie moge patrzec;) Teraz mam etap bialego serka, rzodkiewek i pomidorow :)

ciesze sie u was wszystko dobrze!!!
sliczne zdjecia dzidzi... jak ten czas leci :szok:

royanna- ale piekne focie . I dzidzie faktycznie tak slicznie widac....kurka ja wam mowie juz niedlugo planowac bedzie mozna plec w 100% i usg zrobia w kolorze jakby sie film ogladalo:)

szkoda ze my tego nie doczekamy ;-)

kicia to czekamy na wyniki-kiedy robisz test?

niedziele lub poniedzialek

pozdrowienie piatkowe dziewczynki!!!!

Do góry