reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

HEJKA WSZYSTKIM KOBITKOM:-)
PAULA mam nadzieje ze ten raz wystarczy,a jak nie mamy tyle czasu przed sobą że staranka będą nie raz i napewno fasolka sie zagnieżdzi u mnie w brzusiu:tak::-)ps.mamy duży brzusio też prosimy o zdjątka:tak:
CZARODZIEJKO o twojego przeczkolaka sie nie martw nie jest tam żle a dla niego duzo super bo i dzieci tam ma co bawić ma się z kim i inne zabawki niż w domu itp.a jak by było coś żle to napewno synek to powie:tak:
BERSHKA nie zapomnij dać zdjątka no i też widzisz jak synuś kopie na wzystko przyjdzie czas:tak:
GIEOSKA dopbry termin,a brzusio jeszcze troche i też wyskoczy:-):tak:
No tak a gdzie reszta PTASIOREK,ANUFIFI,PYSZCZEK,BETI I INNE:eek:nono szybko się meldować nam tu:tak::-)

reklama
Czarodziejko nie martw się wszystko będzie dobrze :tak: dzieci w tym wieku już dużo rozumieją i wrazie co synek Ci powie :tak:choć niektóre potrafią też nieźle zmyślać :eek: ale przedszkole to naprawde dobra rzecz dla dziecka, dziecko szybciej sie rozwija, dużo się uczy i potem w szkole jest bardziej śmiałe :tak: Berska ma racje najgorsza jest adaptacja, ale da się przez to przejść....dla dziecka to szok ze nagle mama i tata zostawiają go gdzieś u obcych na cały dzień ale po jakimś czasie już z radością leci do kolegów :tak: Mój Kacper przez pierwsze dni chodził z zainteresowaniem, dopiero w drugim tygodniu (po weekendzie) był kryzys i płacz zarówno jego jak i mój :zawstydzona/y: ale u nas ten kryzys trwał tylko tydzień :tak:więc różnie to bywa ;-) Czarodziejko nie martw sie na zapas wszystko będzie dobrze :tak: zobaczysz jak Twój synek (z czasem) z radością będzie tam chodził :tak:

Gosia przezierność bada się między 11 a 14 tygodniem :tak:

A nie wiecie czy na każdym usg można zrobić to badanie czy trzeba mieć specjalny sprzęt???

Bersha to super że dzidzia kopie :-):-):-)

Ostatnia edycja:
To badanie bardzo uspokaja rodziców :tak::tak::tak: wydaje mi się, że każdy lekarz je wykonuje ale w razie czego warto wspomnieć czy ma zamiar je robić ;-)

Paula miałam jeszcze z 2 tyg temu taki metaliczny smak, jakby polizała baterie :-)
już zniknął. Teraz czekam na zgagę bo z Olim mialam jak mi brzuch urósł i naciskał na żołądek. Wiem, ze mleko zimne mi pomagało więc już szykuję zapasy :-D

Zgaga zgagą a moje dziecko urodziło się z bujnymi czarnymi gęstymi włosami. Więc moze coś w tym jest że zgaga i włoski...... ;-)

reklama
Do góry