reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czesc Laseczki
Widze ze Wiosna nie tylko u mnie :))))
Sloneczko Bosko swieci i temperaturki coraz wyższe :)))
My po spacerku teraz Maciej spi..jak wstanie obiad i na rowerek :))))
Milego dnia

reklama
Kiki, Pyszczek, głowa do góry .... " jutro będzie lepiej, wstanie nowy dzień " ... wszystko sie ułoży ....... :tak::-D:tak:

Beti... to czekamy na sukces II kreseczek ..... :tak:

a ja ledwo oddycham, mały był przeziębiony a teraz ja sie męcze z megaaaaaaaaaaaaaa katarem, masakra :baffled::baffled::baffled:

ale pozdrawiam ciepło i wiosennie .......:tak::-D:tak:

Witam wten słoneczny dzień!!!
JARZEMBINKA u mnie też ja byłam chora teraz mój M , Dominiś naszczęście nie zaraził się od nas,ale to wszystko jeszcze przed nim bo moj M dopiero zachorował co niewiadomo jak to będzie:baffled:

Witam wten słoneczny dzień!!!

w słonecny i do tego jeszcze ciepełko ....... :tak::-D:tak: w koncu wiosna do nas zawitała, koło południa pójde z małym na spacerek rowerkiem, potem pewnie zaliczy mała drzemke a ja bede miała troszke luzu ..... :tak:

słonecznego dzionka :cool2::cool2::cool2: już pora okularki słoneczne z szufladki wyciągnąć :tak:

Jarzębinko kiedy masz wizytę u ginka ?

Kiki co u Ciebie, nie odzywasz się :-(

Madzia Ciebie też tu dawno nie było

Witam wszystkie zza 4 ścian w taki piękny dzionek :happy:

hej laseczki!wczoraj nic nie pisalam jakos tak zmeczona jestem;-(

PATRYSIA Jak juz umyjesz u Bershki okna to zapraszam do mnie:-)

a mnie jakis wstred dopad jesli chodzi o inke ble nie moge na nia patrzec i jej pic:-(

reklama
Do góry