reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Margeritka,Patrysia witam Was Kochane :)
ale sie dzis z mlodym dotlenilismy na dworze. W Warszawie dzis byla taka piękna pogoda!!!!!
Słonko od rana do zachodu....no wlasnie wreszcie zobaczylam zachód :))))) piękna czerwona kula ktora mowi: Dobranoc:))))
320x240-TanzaniaZachod_SloncaLastMinuteZwiedzanieLato1.jpg

reklama
hej dziewczynki:-):-)
ja po monitoringu:-):-)
jajo na prawo i ma 19,6:-):-):-)
lekarz powiedział, że już powinnam sufit oglądać:-):-):-):-)

idę się ogarnąć i wpadne:-):-)

Margaritta no światowa babka Ciebie a te ciuszki z early są świetne :tak:

Patrysia widzę, ze juz sobie poradziłaś z suwaczkami, śliczne masz zdjęcie w podpisie!

Beti no pięknie babko :-D oglądasz dzisiaj sufit ? :-):-)

a mnie tak wzięło na gołąbki i skończyłam je robić pół godz temu :-) zjadłam dwa i mam dość. Mam już obiadek na jutro za to ;-):tak:

Mały coraz mocniej daje znać o sobie, czuje go ale jakoś tak nisko :confused: już nie pamiętam jak to było z Olim w tym czasie

ok, dziołuszki chyba już późno a pewnie i tak już tu żadnej nie ma ;-)

Lepiej nie planować płci, nieważne czy chłopiec czy dziewzynka, ważne aby było zdrowe
:tak::tak::tak::tak: święta racja

Wczoraj nie mogłam zasnąć i słuchałam sobie piosenek na necie i przy okazji trafiłam na piosenkę Villas "List do matki" powiem Wam, że wzruszyłam się bardzo i tak wstyd okropnie mi było, że łezka mi poleciała jak się dowiedziałam, ze chłopczyk :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( chyba było mi to potrzebne, głupia jestem i tyle !!!!!

ej laski dzień dobry wstawać !!!!! :happy2:

dzień dobry:-)
Bershka powiem szczerze ,że nigdy nie słyszałam piosenek Villas
ja to jestem ciekawa jak ja zareaguje, jeśli się uda i wyjdzie dziewuszka:zawstydzona/y:
a jak tam samopoczucie kochana?

Ja też nie słuchałam ale po programie "Mam talent" ta dziewczynka Kulawik śpiewała jej piosenkę i chciałam sobie posłuchać oryginalnego wykonania. Polecam choć to wyciskacz łez jest.

Ech gapa ze mnie Witaj Beti :-)
Nie nastawiaj się na płeć tak bardzo jak ja. Ja byłam wręcz przekonana, ze dziewczynka, czułam ją jak nigdy a tu proszę :tak::-D;-) Jak już kupuję ciuszki to aż nie mogę doczekać się tego maluszka mojego. Teraz już się przyzwyczaiłam ale początki były najgorsze

posłucham:-)
a co do płci to co ma być to będzie, gdzieś tam pewnie zapisane:-) najważniejsze by zdrowe dziecię było:tak:

ale pada u mnie bleee

reklama
hej laseczki!!
Beti co Ty dzis nic nie serwujesz ani kawki ani herbatki ani koktajlu??leeeeeee...
a ja o 7zjadlam sniadanie i juz glodna jestem;-( i mysle sobie co by tu zjesc???poza tym strasznie mi jakies syfy na buzce powychodzily w pierwszej ciazy tak nie mialam wiec moze to bedzie chlopiec:-)
Fajnie ze dzis piatek!!!
Beti jak tam praca nad chlopcem??ogladalas wczoraj sufit??:-):-)

Do góry