reklama
Heloł :-)...ale mamy zamieć śniezną dziś w Lublinie...
PYSZCZKU... zachcianki :-)
GOSIA, skonsultuj te plamienia u innego gina, to napewno nie zaszkodzi...
zawsze co dwie głowy to nie jedna i będziesz spokojniejsza...
PYSZCZKU... zachcianki :-)
GOSIA, skonsultuj te plamienia u innego gina, to napewno nie zaszkodzi...
zawsze co dwie głowy to nie jedna i będziesz spokojniejsza...
Heheh Ptasiorek może i tak
A co do pogody to jak patrzę przez okno to się cieszę że nie muszę nigdzie wychodzić
A ja zrobiłam jajeczka i............... wstrzymałam się przed zjedzeniem bo chwilę po zjedzeniu chyba musiałabym oddać....Mdłościiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!
A co do pogody to jak patrzę przez okno to się cieszę że nie muszę nigdzie wychodzić
A ja zrobiłam jajeczka i............... wstrzymałam się przed zjedzeniem bo chwilę po zjedzeniu chyba musiałabym oddać....Mdłościiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!
Czarodziejka
Fanka BB :)
Pyszczek, Ptasiorek ))
Ja do Lublina wybieram sie w weekend ))
U nas dla odmiany sniegu niet ale wieje na maxa!!!!!!!
Nosa nie wyściubiam....
Sylwia, Anufifi wlasnie jak wasza wspolna Caffe?
Ja do Lublina wybieram sie w weekend ))
U nas dla odmiany sniegu niet ale wieje na maxa!!!!!!!
Nosa nie wyściubiam....
Sylwia, Anufifi wlasnie jak wasza wspolna Caffe?
K
Kinga85
Gość
dziekuje Ci :-)Kinga to Ty wypocznij i w pełni sie zrelaksuj aby kolejny cykl był owocny tego z całego serca Ci zyczę udanego urlopu!
mam nadzieje że bedzie owocny
pyszczek ah masz się z tymi mdłosciami bidulo.
pozdrowionka dla wszystkich jeszcze raz!
Paula25
szczęśliwa :)
Czarodziejko dziękuje :-):-):-)
Gosiu nie chcę Cię dołować ale do tego może zawsze dojść, ale Ty kochana nie myśl o tym i się nie stresuj, napewno będzie wszystko dobrze! a skoro sie martwisz to idź do innego gina!
Pyszczek oj to dobrze że się nie wybrałaś na uczelnie no i widzę uroki ciąży c.d. ;-)
Kiki pozdrawiam :-)
Ptasiorek nie zazdroszcze Wam tej śniezycy u nas naszczęście śnieg nie pada ale też wieje
No i dochodzi 15....nareszcie!!!!
Do jutra kochane! Papatki!
dziewczyny zadam glupie pytanie ale dreczy mnie to czy biorac tego dupka i jak mam plamienia to czy moze dojsc w takiej sytuacji do poronienie?????
Gosiu nie chcę Cię dołować ale do tego może zawsze dojść, ale Ty kochana nie myśl o tym i się nie stresuj, napewno będzie wszystko dobrze! a skoro sie martwisz to idź do innego gina!
Pyszczek oj to dobrze że się nie wybrałaś na uczelnie no i widzę uroki ciąży c.d. ;-)
Kiki pozdrawiam :-)
Ptasiorek nie zazdroszcze Wam tej śniezycy u nas naszczęście śnieg nie pada ale też wieje
No i dochodzi 15....nareszcie!!!!
Do jutra kochane! Papatki!
Czarodziejka
Fanka BB :)
Boszeee ale u nas wieje....
Pogoda łóżkowo-barowa
Maciej mi juz ponad 3 godziny spi
R
rouż
Gość
(...)
dziewczyny zadam glupie pytanie ale dreczy mnie to czy biorac tego dupka i jak mam plamienia to czy moze dojsc w takiej sytuacji do poronienie?????
Gosiu, nie zamrtwiaj sie na zapas, bo to Wam obojgu nie sluzy dobrze. Prawda jest taka, ze niektore kobietki moga miec problemy od poczatku i szczesliwie urodza dziecie, a niektory niestety, nawet nie majacym zadnych niepokojacych objawow nie jest to dane. Nie martw sie kochana, duzo odpoczywaj, jak trzeba idz na L4. Musi byc dobrze! i nie mysl o najgorszym
Ja odpoczywam dzis, ale czuje jak mnie mocno bola plecy w krzyzu. Ciekawe jak dlugo dam rade wysiedziec w pracy. Od 1go marca pracuje ze mna moj brat. Jeszcze o niczym nie wie, ale zastanawiam sie, czy nie powiedziec mu o ciazy, aby nie dzwigac kartonow z dekoderami jak bedziemy razem na zmianie. Chcialam mu powiedziec dopiero jak lekarz stwierdzi ciaze, ale niewiem czy wytrzymam do tego czasu. Kartony nie sa ciezkie, ale tak caly dzien ich podzigac, podnosic czy siegac z gornych polek to nic przyjemnego. A przez te napiecia brzucha musze uwazac
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Jarzębinko jejku tak się cieszę, gratuluję z całego serducha!!!:-) A jaką płeć maleństwa przewidujesz?
po samopoczuciu, objawach i dolegliwościach wszyscy mówia o dziewczynce lekarz nawet na pierwszej wizycie powiedział,że "calineczka" jest malutka wiec wszyscy mówia o dziewczynce i chyba ja tez pomalutku myśle o maleństwie, że to dziewczynka choc mały mi ostatnio powiedziła, że on chce chłopca i troche musimy go przestawiać jakby faktycznie miała byc dziewczynka
a ja dzisiaj poleniuchowałam sobie w domku pozałatwiałam jakies zaległosci urzędowe i ogarnełam bajzel w chatce a teraz relaksuje sie przed BB, a M i mały na spacerku z pieskiem a mały oczywiście na rowerku, bo jak jest pogoda to nie popuszcza żadnego dnia
pozdrawiam i życzę miłego popołudnia
reklama
po samopoczuciu, objawach i dolegliwościach wszyscy mówia o dziewczynce lekarz nawet na pierwszej wizycie powiedział,że "calineczka" jest malutka wiec wszyscy mówia o dziewczynce i chyba ja tez pomalutku myśle o maleństwie, że to dziewczynka choc mały mi ostatnio powiedziła, że on chce chłopca i troche musimy go przestawiać jakby faktycznie miała byc dziewczynka
a ja dzisiaj poleniuchowałam sobie w domku pozałatwiałam jakies zaległosci urzędowe i ogarnełam bajzel w chatce a teraz relaksuje sie przed BB, a M i mały na spacerku z pieskiem a mały oczywiście na rowerku, bo jak jest pogoda to nie popuszcza żadnego dnia
pozdrawiam i życzę miłego popołudnia
Hej kochana !!!
Dobrze, że u Ciebie wszystko w porządku.
Nie wiem czy mnie pamiętasz(starania-wątpliwości, staraczki 2008)
Jestem w ciąży. Udało się za 4 podejściem-w cyklu z monitoringiem i mierzeniem pierwszy raz tempki.
Byłam dziś na usg, ale nie widać jeszcze serducha....tylko pęcherzyk żółtkowy i pęcherzyk ciążowy w wymiarze 0,96 cm.
Dzis jestem w 7 tygodniu ciąży. Od zapłodnienia leci teraz 4 tydzień.
Termin będę miała pewnie jakoś na 15.11 :-)
Kolejne usg w środę.
Pozdrawiam !!!
Podziel się: