reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U mnie dwa testy z wczoraj i dzisiaj😊 czy to już dziś owulka będzie 🤔dziać wieczorem jeszcze ?

Załączniki

• IMG_20201028_082123.jpg
    IMG_20201028_082123.jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 53
reklama
U ciebie chyba jeszcze ciut brakuje..ja się wczuwam jak głupia w każdy sygnał owulacyjny,ale chyba jeszcze troszkę. Magic czy już przerwać branie acardu i żurawiny? od dnia dzisiajszego w ciagu 24 godzin bedzie owulacja tak? Czy wieczorem na dziewczynke moze byc za pozno? dzis rano tez było.. 🥰 Tak po 20 min wygląda dzisiajszy test

Załączniki

• 16038708765486582930170999915163.jpg
    16038708765486582930170999915163.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
Czyli myślisz,ze na owulacje jeszcze za wczesnie? ummnie do wczoraj wszystkie były negatywne, wczoraj pierszy wyszedł, dzis ten drugi. wiec jeszce monitorowac i działać?

@Anulka0207 - ja myślę, że Twoje testy są nadal negatywne. Dla przykładu pokaże swoje z czasów kiedy jeszcze śledziłam owulację. (owulację miałam ok 30 godz po peak'u)Zobacz załącznik 1193450
Czyli myślisz,ze na owulacje jeszcze za wczesnie? ummnie do wczoraj wszystkie były negatywne, wczoraj pierszy wyszedł, dzis ten drugi. wiec jeszce monitorowac i działać?

U ciebie chyba jeszcze ciut brakuje..ja się wczuwam jak głupia w każdy sygnał owulacyjny,ale chyba jeszcze troszkę. Magic czy już przerwać branie acardu i żurawiny? od dnia dzisiajszego w ciagu 24 godzin bedzie owulacja tak? Czy wieczorem na dziewczynke moze byc za pozno? dzis rano tez było.. 🥰 Tak po 20 min wygląda dzisiajszy test
Anulka prawdopodobnie dzisiaj będziesz mieć pozytywny acard i zurawine dopiero po owu co do odstępu to czujesz owu? Jeżeli nie to z pozytywnym testem owu ciężko wycelować w odstęp bo owu może być nawet po 12h do 36 h od pozytywnego testu. Wymaga to niestety obserwacji wielu cykli Jeżeli marzysz o dzidziusiu i nie spinasz się nad płcią to działaj. Zresztą większość dziewczyn nie wierzy w odstęp bo różnie statystycznie to wygląda ja chciałam go zachować dlatego u mnie staranka były po 20 wieczorem a następnego dnia monitor o 6.40 pokazał mi pik kolejny test robiłam o 13.45 i też był pik. Monitor clearblue jest z porannego moczu i pokazuje że danego dnia wystąpi pik.
Trzymam ✊✊✊
Mecenasowa27 u ciebie też jeszcze negatyw uwa, am że za kilkanaście godz będzie Pozytyw i dzisiaj powinnaś mieć pik ale to też zależy od testów niektóre pokazują na 30 36h przed owu a inne na 12 24h. Dlatego ja długo działałam z testami i to 3 różnych firm

Ostatnia edycja:
Anulka dzisiaj dopiero masz pozytywny acard i zurawine dopiero po owu co do odstępu to czujesz owu? Jeżeli nie to z pozytywnym testem owu ciężko wycelować w odstęp bo owu może być nawet po 12h do 36 h od pozytywnego testu. Jeżeli marzysz o dzidziusiu i nie spinasz się nad płcią to działaj. Zresztą większość dziewczyn nie wierzy w odstęp bo różnie statystycznie to wygląda ja chciałam go zachować dlatego u mnie staranka były po 20 wieczorem a następnego dnia monitor o 6.40 pokazał mi pik kolejny test robiłam o 13.45 i też był pik. Monitor clearblue jest z porannego moczu i pokazuje że danego dnia wystąpi pik.
Trzymam ✊✊✊
Mecenasowa27 u ciebie też jeszcze negatyw uwa, am że za kilkanaście godz będzie Pozytyw i dzisiaj powinnaś mieć pik
Kochana a na dziewczynke to kiedy bys probowała? wieczorem czy jutro dopiero? Wiem,ze to tylko teoria,bo z samego zdjęcia sie nie odczyta..ale mniej wiecej. Mąż nastawił sie na miły wieczor dzisiaj 🥰

reklama
Do góry