Kochana ❤ Dobre wieści! Liczę na to bo chociaż zachodziłam za każdym razem w ciąże po odstawieniu tabletek to nigdy nie było to od razu po odstawieniu a po pół roku z hakiem wiec się pewnie witaminy nagromadziły
może w tym cyklu od kwietnia/maja zaskoczę od razu... tez słyszałam ze po tabsach/albo na tabsach rodzą się córki
współczuje PCOS i witam w klubie. Moje 3 miesiące mina za miesiąc i teoretycznie od kwietnia miałam wracać do gry ale szaleje koronawirus w Japonii i wstrzymam się aż przeminie epidemia, bo strach w ciąży zachorować :/ a w ogóle mam dola bo przyjaciółka po 7 latach invitro w końcu zaszła w ciąże i w 4 miesiącu dowiedziała się ze dziecko ma trisomie 13 czyli zespół Patau, brak mózgu i cyklopie czyli jedno wielkie oko
jedzie na aborcje jutro, tak mi jej żal, serce pęka. I przypominają mi się moje schizy w ciąży... Eh! Jeżeli tylko uda mi się zajść to robię Nifty dla spokoju ducha. Ale widząc rozpacz po utracie wyczekanego dziecka widze jakie te moje pragnienia z płcią są próżne... najważniejsze jest zdrowie ❤
@Megi_Meg możliwe ze zaczniemy starania razem
przy PCOS i stymulacji nie jest łatwo wiec możemy się wspierać