reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny czytam.Was cały czas,ale jako że się nie staram,to nie mam o czym pisać. Mam trochę problemów ze zdrowiem,jak się wylecze,to zacznę na nowo. Ale powiem Wam ciekawostkę. Kupiłam plastry na dziewczynkę;) Działają na zasadzie jak wszystkie transdermalne. Może będzie dane mi ich użyć:D

Dziewczyny czytam.Was cały czas,ale jako że się nie staram,to nie mam o czym pisać. Mam trochę problemów ze zdrowiem,jak się wylecze,to zacznę na nowo. Ale powiem Wam ciekawostkę. Kupiłam plastry na dziewczynkę;) Działają na zasadzie jak wszystkie transdermalne. Może będzie dane mi ich użyć:D
Plastry na dziewczynke? A co to jest ? Milla1982 a przypomnij ile masz dzieci i w jakim wieku. Bo ja sie troche gubie :p

Zobacz Swanson Oliv leaf tak jak saw palmetto ta sama.firma
Uważaj jednak na dwa palmetto i na lukrecję, bo podnoszą ciśnienie. Na mnie źle działają.

Ja jestem niskocisnieniowcem , moze być różnie bo jak mam 115 to już się nie bardzo czuje a najlepiej jak mam tak z 95 ale dziękuję za informację ;) Dopiero za jakieś pół roku wprowadzimy suple , szybciej nie ma szans na starania. Młodszy synek wysysa ze mnie całą energię ma 17 miesięcy nie przespał ani jednej całej nocy i cały czas jest na piersi .. co ja nie cudowalam żeby go odstawić to aż głowa boli..

@Megi_Meg trzy miesiące przelecą :)
A później będzie syn jak malowany :)

A ja dostałam @. Ciekawe jaki będzie ten pierwszy po poronieniu. A później chyba będziemy działać.
Trzymam za Was kciuki :) Oby to był ten szczęśliwy moment i bedzie Grudniowy dzieciaczek <3

Czy tylko moi lekarze nie wierzą w planowanie? Zgodnie twierdząc, że jeśli cokolwiek miałoby decydować to wybredna komórka jajowa :D

Trzymam za Was kciuki :) Oby to był ten szczęśliwy moment i bedzie Grudniowy dzieciaczek <3

Czy tylko moi lekarze nie wierzą w planowanie? Zgodnie twierdząc, że jeśli cokolwiek miałoby decydować to wybredna komórka jajowa :D
Dziękuję. Zawsze chciałam mieć grudniowe dziecko :) jakby się tak zdarzyło to bym zaczęła w cuda wierzyć :)

reklama
Do góry