Hope_2807
Fanka BB :)
Trzymam kciuki! Będzie dobrze.Dziewczyny i ja pół dnia przepłakalam. Syn ma podejrzenie rumienia zakaźnego ma lekką wysypke na policzkach, dla dzieci to nie groźne-choroba wieku dziecięcego. Ale dla kobiet w ciąży bardzo niebezpieczne. Jutro musze zbadac przeciwciała IGG i IGM i modlę sie abym miala dodatnie IGG, bo wtedy to niegroźne dla dziecka. Naczytalam się oczywiście Internetu i naprawdę można się przerazic. Pediatra mnie pocieszyl ze nie spotkal matki po 30tce która tych przeciwciał by nie miała. Więc liczę że nie będę wyjątkiem.
Mój syn miał rumień zakaźny i jak byłam z Nim u lekarza to pytał mnie czy w ciąży nie jestem.
Niestety jest to niebezpieczne.
Będzie jak pediatra mówił nie będziesz wyjątkiem.
Dziękuję. Na dzień dzisiejszy to mąż nawet nie chce słyszeć o kolejnej próbie. Zobaczymy co będzie dalej.Ja też liczę że dzidziuś urodzi się jeszcze u Was tylko wybrał sobie inny termin. Kojarzę Cię z forum. Bądź silna!
dziewczyny a możliwe jest to ze (jutro będzie trzy tygodnie po indukcji farmakologicznej poronienia) ze mam obecnie dni płodne? Ile wpisów na necie tyle opinii. Mi to się nawet wydawało ze owu już miałam w zeszłym tygodniu ale robię dalej testy owu z czystej ciekawości i coraz ciemniejsze a śluz typowo płodny.
Raz pisze ze najpierw @, raz ze przed @ jest owulacja i zgłupiałam. Pewnie u jednej jest u drugiej nie ma.