reklama
milla01
Fanka BB :)
Tak,masz rację. Nie sądziłam,że tyle jest poronień, problemów z implantacja itp. Szok!Ja jeszcze nigdy tak się nie bałam poronienia jak teraz. Ale tyle tu na forum przykrych historii, że trudno się nie bać.
milla01
Ale czemu tak myślisz Kochana?Myślę że po jutrze przyjdzie okser
princess_88
Przytulam Cię. U mnie w poprzednim cyklu tez słabe kreseczki i nie bardzo ciemnialy - już wiedziałam ze to biochemiczna bo miałam tak dwa razy poprzednio. Zawsze kiedy robiłam długie odstępy 4-5 dni przed O to zachodziłam ale sie nie utrzymywała ciąża. Dwa razy poroniłam i dwa razy biochemiczna. Dopiero 1-2 dni przed O się udawało zdrowej dzidzi. W szczęśliwym cyklu nie ma wątpliwości, są mocne krechy a nie bladziochy. Rozumiem twoje rozczarowanie, tez przepłakałam noc mimo ze to nasz pierwszy cykl był i wiedziałam ze nie musi się udać ale na CLO nie bolały mnie piersi przed @ a zawsze bolą, śluzu było duuuzo a u mnie zawsze susza przed okresem, wiec czułam ze coś jest na rzeczy a tu @. Głowa do góry i nowe nadzieje z nowym cyklem!Myślę że po jutrze przyjdzie okser
Dwa+Trzy
Z tymi mocnymi krechami to niekoniecznie , moje obie ciąże zaczęły się od cieniów cieni i prawdziwe tłuściochy wychodziły po mniej więcej 10 dniach, przy czym w drugiej ciąży pierwszy cień cienia wyszedł w dniu spodziewanej @ a w pierwszej ciąży 4 dni przed. Owulacje w obu przypadkach miałam 14dc. Beta ładnie przyrastała
Tylko ja już na pewno nie zaufam tym testom zwyklakom z allegro :/
reklama
princess_88
Tak, jak się testuje przed dniem spodziewanej @ to wychodzą blade kreski ale różnica jest taka ze stopniowo ciemnieją i w dniu @ są już zwykle widoczne lepiej. A przy ciąży biochemicznej niestety cały czas mniej lub bardziej blade lepiej nie testować za wcześnie bo potem strata boli, no ale kto ma na tyle mocne nerwy żeby czekać do dnia @ heheZ tymi mocnymi krechami to niekoniecznie , moje obie ciąże zaczęły się od cieniów cieni i prawdziwe tłuściochy wychodziły po mniej więcej 10 dniach, przy czym w drugiej ciąży pierwszy cień cienia wyszedł w dniu spodziewanej @ a w pierwszej ciąży 4 dni przed. Owulacje w obu przypadkach miałam 14dc. Beta ładnie przyrastała
Podziel się: