reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Myślę że po jutrze przyjdzie okser
Przytulam Cię. U mnie w poprzednim cyklu tez słabe kreseczki i nie bardzo ciemnialy - już wiedziałam ze to biochemiczna bo miałam tak dwa razy poprzednio. Zawsze kiedy robiłam długie odstępy 4-5 dni przed O to zachodziłam ale sie nie utrzymywała ciąża. Dwa razy poroniłam i dwa razy biochemiczna. Dopiero 1-2 dni przed O się udawało zdrowej dzidzi. W szczęśliwym cyklu nie ma wątpliwości, są mocne krechy a nie bladziochy. Rozumiem twoje rozczarowanie, tez przepłakałam noc mimo ze to nasz pierwszy cykl był i wiedziałam ze nie musi się udać ale na CLO nie bolały mnie piersi przed @ a zawsze bolą, śluzu było duuuzo a u mnie zawsze susza przed okresem, wiec czułam ze coś jest na rzeczy a tu @. Głowa do góry i nowe nadzieje z nowym cyklem!

Z tymi mocnymi krechami to niekoniecznie , moje obie ciąże zaczęły się od cieniów cieni ;) i prawdziwe tłuściochy wychodziły po mniej więcej 10 dniach, przy czym w drugiej ciąży pierwszy cień cienia wyszedł w dniu spodziewanej @ a w pierwszej ciąży 4 dni przed. Owulacje w obu przypadkach miałam 14dc. Beta ładnie przyrastała :)
Tylko ja już na pewno nie zaufam tym testom zwyklakom z allegro :/

reklama
Z tymi mocnymi krechami to niekoniecznie , moje obie ciąże zaczęły się od cieniów cieni ;) i prawdziwe tłuściochy wychodziły po mniej więcej 10 dniach, przy czym w drugiej ciąży pierwszy cień cienia wyszedł w dniu spodziewanej @ a w pierwszej ciąży 4 dni przed. Owulacje w obu przypadkach miałam 14dc. Beta ładnie przyrastała :)
Tylko ja już na pewno nie zaufam tym testom zwyklakom z allegro :/
Tak, jak się testuje przed dniem spodziewanej @ to wychodzą blade kreski ale różnica jest taka ze stopniowo ciemnieją i w dniu @ są już zwykle widoczne lepiej. A przy ciąży biochemicznej niestety cały czas mniej lub bardziej blade :( lepiej nie testować za wcześnie bo potem strata boli, no ale kto ma na tyle mocne nerwy żeby czekać do dnia @ :p hehe

Do góry