reklama
agnieszka12
trwaj"chwilo"boś piękna..
Dziewczynki zdjęcia Alanka wkleje jutro bo niezdążyłam zrobic zdjęć tzn zrobic zdjecie zdjecia usg przez dzien a teraz bedzie niewyrazne... przepraszam ale miałam gości i tak zeszło...
a teraz idę sprzatac, kąpać małego i spac
buziaki;-)
do jutra
a teraz idę sprzatac, kąpać małego i spac
buziaki;-)
do jutra
A ja Wam coś dm do posłuchania...:-) jest to ścieżka z filmu, ale ostatnio sobie często ją nucę i pomyślałam że nadawałaby się na kołysankę dla mojego dziecka :-)
Latika Theme - Suzanne - Slumdog Millionaire Courtesy T-Series - Songs - In.com
Buziaki!
Latika Theme - Suzanne - Slumdog Millionaire Courtesy T-Series - Songs - In.com
Buziaki!
hejo:-) wpadłam zobaczyć czy Anufifi wróciła z pazurków:-)ale chyba jeszcze nie:-)
Pyszczek śpiochu teraz będziesz szaleć po nocy:-):-):-)
Aguś nie ma sprawy rozumiemy ale jutro nie popuścimy:-):-):-)
ja swojej muzyki nie wklejam:-):-)ale moje dziecię, to chyba szaleństwa dostanie jak ją pierwszy raz usłyszy:-):-):-):-)
fajna, taka na rozluźnienie:-)
Pyszczek śpiochu teraz będziesz szaleć po nocy:-):-):-)
Aguś nie ma sprawy rozumiemy ale jutro nie popuścimy:-):-):-)
ja swojej muzyki nie wklejam:-):-)ale moje dziecię, to chyba szaleństwa dostanie jak ją pierwszy raz usłyszy:-):-):-):-)
fajna, taka na rozluźnienie:-)
R
rouż
Gość
Dobrywieczor
Fajnie wrocic po 12 godzinkach pracy do domku i zajrzec na BB:-)
Staralam sie wszystko ogarnac, ale nie wiem czy mi sie udalo:-(
Na pewno wbilo mi sie w pamiec, ze planowanie Agi nie wyszlo:-(, ale najwazniesze aby maluszek byl zdrowy
No i ze jutro Pyszczek testuje! mam nadzieje, ze przed wyjsciem do pracy ok 7.30-8 jak zajrze na BB to dowiem sie juz z jakim skutkiem! Pyszczku, jutro pomimo soboty wstawaj raniutko i zdawaj relacjie!!!
A tak w ogole to milego wieczorka!
Fajnie wrocic po 12 godzinkach pracy do domku i zajrzec na BB:-)
Staralam sie wszystko ogarnac, ale nie wiem czy mi sie udalo:-(
Na pewno wbilo mi sie w pamiec, ze planowanie Agi nie wyszlo:-(, ale najwazniesze aby maluszek byl zdrowy
No i ze jutro Pyszczek testuje! mam nadzieje, ze przed wyjsciem do pracy ok 7.30-8 jak zajrze na BB to dowiem sie juz z jakim skutkiem! Pyszczku, jutro pomimo soboty wstawaj raniutko i zdawaj relacjie!!!
A tak w ogole to milego wieczorka!
R
rouż
Gość
Dobranoc Betti! Kolorowych snow!
R
rouż
Gość
No dobra, aj tez zmykam bo jutro rano do pracy a po 15tej w auto i nad morze po synusia! Przez weekend raczej sie nie odwzwe(choc moze uda mi sie wygospodarowac pare minutek) wiec do uslyszenia wkrotce Kochane i Ty nasz rodzynku
reklama
R
rouż
Gość
Dzien dobry Wszystkim!!!
Kurcze, pierwsza jestem...
Pyszczku, ja chce juz znac wynik Twojego testowanaka!!!
Kurcze, pierwsza jestem...
Pyszczku, ja chce juz znac wynik Twojego testowanaka!!!
Podziel się: