reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

a tutaj co taka cisza??wszystkie sie delektuja juz weekendem??
Pytszczek jak samopoczucie przed jutrzejszym testowaniem??

reklama
Jestem ;-) Moje samopoczucie..heh..normalne, raczej dobre :-)
A dzisiaj to sobie pospałam!!! Położyłam się na chwilę o 17 i mnie tak spanie zmogło, że wstałam dopiero o 19 :-D Teraz będę w nocy kukać..:-D

Dziewczynki zdjęcia Alanka wkleje jutro bo niezdążyłam zrobic zdjęć tzn zrobic zdjecie zdjecia usg przez dzien a teraz bedzie niewyrazne... przepraszam ale miałam gości i tak zeszło...

a teraz idę sprzatac, kąpać małego i spac
buziaki;-)
do jutra :)

hejo:-) wpadłam zobaczyć czy Anufifi wróciła z pazurków:-)ale chyba jeszcze nie:-)
Pyszczek śpiochu teraz będziesz szaleć po nocy:-p:-):-):-)
Aguś nie ma sprawy rozumiemy ale jutro nie popuścimy:-p:-p:-):-):-)

ja swojej muzyki nie wklejam:-):-)ale moje dziecię, to chyba szaleństwa dostanie jak ją pierwszy raz usłyszy:-):-):-):-)

fajna, taka na rozluźnienie:-)

Dobrywieczor:-D

Fajnie wrocic po 12 godzinkach pracy do domku i zajrzec na BB:-)

Staralam sie wszystko ogarnac, ale nie wiem czy mi sie udalo:-(

Na pewno wbilo mi sie w pamiec, ze planowanie Agi nie wyszlo:-(, ale najwazniesze aby maluszek byl zdrowy:tak:

No i ze jutro Pyszczek testuje! mam nadzieje, ze przed wyjsciem do pracy ok 7.30-8 jak zajrze na BB to dowiem sie juz z jakim skutkiem!:-D Pyszczku, jutro pomimo soboty wstawaj raniutko i zdawaj relacjie!!!

A tak w ogole to milego wieczorka!

Royanna witaj kochana po ciężkim dniu:-)odpoczynek jak najbardziej się należy:-):-)
a ja wpadłam powiedzieć dobranoc:-)
mężo doma,więc idziemy się troszkę potulać:-):-)
kolorowych i buziaki do jutra:-):-):-)

No dobra, aj tez zmykam bo jutro rano do pracy a po 15tej w auto i nad morze po synusia! Przez weekend raczej sie nie odwzwe(choc moze uda mi sie wygospodarowac pare minutek) wiec do uslyszenia wkrotce Kochane :) i Ty nasz rodzynku ;)

reklama
Do góry