reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny co to może być. Przedwczoraj owu. Wczoraj nic A dzisiaj brązowy śluz? Ostatnie zbliżenie mieliśmy 12 dc wieczorem. Owulacja przyszła 16 dc rano myślicie, że jest cień szansy ? Dzisiaj kurier przywiózł lozko dla starszego syna i poprosiłam aby to wniósł A nóż widelec coś tam jest [emoji14] chciałabym jeszcze dodać, że sama samiuska! Zrobiłam sobie sok z żurawiny, która kupiłam na targu. :D

reklama
Ja mam końcówkę @ . Pije już sok zurawinowy,lukrecje, Męża zacznę faszerowac od jutra bo robi jutro morfologie i nie wiem czy te supl nie wpłynęłyby jakoś na wynik. Owu mi wyznacza na za tydzień w 12 dniu ale ja przewiduje w 14. Chyba znów męża będę męczyć żeby codziennie wymieniał żołnierzyki ;) i celowac będziemy na 2 dni przed owu.
Wiecie zmęczona już jestem tym planowaniem płci . W tym cyklu robię już wszystko byle jak. Remont się nam szykuje na zimę i zastanawiam się czy ogarniemy :o
Mialyscie dziewczyny testowac. Ja tu czekam :p

reklama
Do góry