Dziewczyny co to może być. Przedwczoraj owu. Wczoraj nic A dzisiaj brązowy śluz? Ostatnie zbliżenie mieliśmy 12 dc wieczorem. Owulacja przyszła 16 dc rano myślicie, że jest cień szansy ? Dzisiaj kurier przywiózł lozko dla starszego syna i poprosiłam aby to wniósł A nóż widelec coś tam jest [emoji14] chciałabym jeszcze dodać, że sama samiuska! Zrobiłam sobie sok z żurawiny, która kupiłam na targu.
reklama
Cały miesiąc suplementowalas czy tylko po okresie i jak z saw kiedy id nowa brałaś od miesiączki (czyli jak pewność że się nie udało) ?Ja patyczkiem do ucha robiłam.
I ja SAW brałam do owu.
kredkaczarna
Fanka BB :)
Moczem sie nie sugeruj. Bo kwasowosc moczu zalezy od tego co jesz
A jak wyreg.kwasowosc śluzu? Mam żurawinę palm pokrzywa i Wit C plus że intymny z kwasem mlekowymMoczem sie nie sugeruj. Bo kwasowosc moczu zalezy od tego co jesz
martoosia04
Cały miesiąc suplementowalas czy tylko po okresie i jak z saw kiedy id nowa brałaś od miesiączki (czyli jak pewność że się nie udało) ?
Ja brałam SAW PALMETTO i LR obie po 2tabl. od pierwszego dnia @ do owu Ew. dzień dłużej jak nie byłam pewna kiedy była.
martoosia04
Cześć dziewczyny - jak tam starania?
anija.82
Ja mam końcówkę @ . Pije już sok zurawinowy,lukrecje, Męża zacznę faszerowac od jutra bo robi jutro morfologie i nie wiem czy te supl nie wpłynęłyby jakoś na wynik. Owu mi wyznacza na za tydzień w 12 dniu ale ja przewiduje w 14. Chyba znów męża będę męczyć żeby codziennie wymieniał żołnierzyki i celowac będziemy na 2 dni przed owu.
Wiecie zmęczona już jestem tym planowaniem płci . W tym cyklu robię już wszystko byle jak. Remont się nam szykuje na zimę i zastanawiam się czy ogarniemy
Mialyscie dziewczyny testowac. Ja tu czekam
Wiecie zmęczona już jestem tym planowaniem płci . W tym cyklu robię już wszystko byle jak. Remont się nam szykuje na zimę i zastanawiam się czy ogarniemy
Mialyscie dziewczyny testowac. Ja tu czekam
reklama
martoosia04
Dlaczego wymianiacie nasienie?
Bo jak strzeli nagromadzonym silnymi plemnikami to poszaleją te szybsze czyli męskie. A tu chodzi o damskie plemniki i zmniejszenie testosteronu u faceta.
Melduje temp. 37,08 czyli wróciła na swoj tor. Weekend zadecyduje co i jak bo w poprzednim cyklu też mi tak skakała temp.
Podziel się: